Hektisk dag

Jäklar vilken tuff dag de har varit dag, först och främst gick jag upp tidigt för att åka iväg till SATS och gick på en Shape klass vilket var de jobbigaste i hela mitt liv tror jag xD Kunde knappt gå efteråt men då känns de fan att man har jobbat så nu hoppas jag på att se lite resultat snart, man ska ju bli fit till sommaren 2010 och till Sweden Rock såååklart!
Efter jag hade tränat klart så åkte jag och hämtade upp Sanna som hade varit på arbetsförmedlingen så åkte vi till centrum och åt en välförtjänt lunch och snacka en massa gammla minnen och en hel del skitsnack också.
När vi va klara där så va de bara att åka hem fixa iordning sig och få i sig lite middag och sen vidare för att dansa, kom hem för ett litet dag därifrån så de har varit fullt drag hela dagen så snart ska jag hoppa i säng för imorgonbitt blir de också en jobbig dag för först ska jag jobba och sen direkt efter så ska jag iväg och dansa, likadant blire på söndag förutom att de är föreställning då!!!! Kommer va heeelt slut efter denhär helgen men som tur är så är man ledig på måndag :P tack och lov!



RSS 2.0