Pluggdag!

Kom hem för en liten stund sen, varit på biblioteket med mitt studentarbetslag och skrivit och lagt fram presentationen av våran VFU-uppgift så nu är den i princip klar vilket är skönt, den ska nämligen lämnas in på fredag så nu kan jag försöka att fokusera på examinationen istället :) Men måste öva på vad jag ska säga på redovisningen också vilket jag hatar att göra men jag måste :/

Vid tre-tiden så ska jag antingen åka ner till pappas jobb eller så hämtar han upp mig så ska vi åka och hämta Patrik och Jenny för att åka och kolla på kattungar, dom ska köpa två stycken :P Efter de så ska vi åka hem till mina föräldrar allihopa!

Fika/Pluggdejt

Kom hem för ungefär en timma sen efter att ha varit nere i centrum och fikat med Jessica och lilla William :) så underbar go unge! Efter de så gick vi vidare hem till Jessica för att hämta filtar för att sätta oss nere på ängen och plugga lite medans William sov men precis när vi kommer ner till ängen så vaknar William såklart så de blev inge pluggande utan då snackade vi lite skit istället men efter ett tag blev de för kallt så vi gick hem till Jessica istället och gav William mat och sen va William trött så han somna så vi satte oss ute på balkongen för att försöka plugga men de gick inge vidare utan vi kom in på andra saker att prata om istället :) hahaha! Men nu istället så försöker jag sitta och plugga, är trött men jag måste :P får se hur dehär går!

Sovmorgon

Vaknade kl. 10 idag så tog en riktigt lång och välbehövlig sovmorgon idag, varit så jävla sliten efter Bandit kryssningen i helgen som va så nu tänkte jag att man skulle vara lite duktig och plugga och läsa klart allting som ska vara läst tills nästa seminarium som är på måndag. Egentligen skulle vi träffas i arbetslaget idag och jobbade på VFU-uppgiften men två i gruppen hade sjuka barn så vi fick skjuta upp de tills på torsdag istället.

Senare ikväll ska jag ner och simma vilket jag gjorde igår, ska ner med mamma men hon ska gå och träna Easy Line men jag kan inte de eftersom min fot fortfarande inte har återhämtat sig efter mitt liss missöde på Valborg :P så de får bli simmning fram tills dess att den har läkt helt ordentligt!

Bilder från Bandit Boat XI

Nu har jag äntligen lagt in bilderna från Bandit kryssningen på min dator så jag tänkte slänga upp några här :)




Therese


Erika


Malin


Helena & jag




Erika & Helena


Therese


Bandit Boat + Olive House

Snart känner man sig som människa bara man får lite mat i sig! Har varit en jäkla tuff men rolig helg måste jag ändå säga, i fredags så åkte jag på Bandit Boat men några kompisar och vi ett ganska stort gäng men de visade sig att man kände många utöver de på båten så de va jävligt roligt. Tyvärr så missade vi i princip alla band, hahah så jävla lyckat de är ju därför man åker båten för att se banden men men så kan de gå när man inte riktigt har koll på allting....!
Efter Bandit Boat så åkte vi hem till Malin och Jonas för att käka lite middag och sen vidare förbi mig för att lämna packningen och sen vidare till Helena för att festa vidare :) Emma och Mathias kom förbi för vi skulle ner till Olive House för dom hade Rocktema så vi va ju självklart tvugna att gå. Dom hade mannekäng visning och sen va de ett live band som spelade som hette Fatal Smile hade en grymt jävla snygg sångare måste jag säga nackdelen va bara att publiken va jävligt lam däremot :/
De slutade med att jag gick tidigare för jag va grymt sliten från båten men Emma och Mathias festade på vidare :P hehe!


Fatal Smile




Emma




Sexy Rock chick


Fatal Smile        


Suck...

Haft världens tråkigaste föreläsning idag i skolan de va nästan så att jag somnade men tur som va så hade jag datorn med mig så jag började surfa in på allt möjligt bara för att inte somna :)
Kom hem runt 1 om inte senare från skolan så jag satte mig ner direkt för att plugga för annars vet jag att jag bara hade somnat på soffan eller något sånt.
De är hur mycke som helst nu i skolan :/ två examinationer som ska göras i denhär kursen och jag tappar motivationen nu när jag vet att "sommarlovet" snart är här då jag ska jobba hela sommaren men jag åker till SRF den 5/6 och jag läääängtar som fan!!! Men innan dess så ska jag åka på Bandit Boat 11 nu på fredag vilket jag också verkligen ser fram emot :)


RSS 2.0