Kalldusch i den stekande hettan

Hemma igen efter att ha varit iväg på hemligheten, gick inge vidare men hoppas verkligen de går bra nästa gång jag ska iväg :)

Nu tänkte jag faktiskt ta en kalldusch i denna värme så man blir som en människa igen sen så ska jag väl ta och äta en se lunch och möjligtvis ta ett glas vin ute i solen och njuta av min ledighet, låter inte de härligt?
Imorgon så blir de nog iväg och bada med Jessica och kanske Elaine, får se vart vi hamnar nånstans möjligtvis Ekebo eller Kairo om man har tur beroende på hur vi kommer dit :)

Firat de fina vädret

Igår kväll så gick jag,Ali och Patrik ner till Magget för att ta en öl och fira de fina vädret som är :D Vi satt där en bra stund och snackade skit tills vi beslutade oss för att gå och köpa lite godis, chips och dipp istället och kollade på en bra film hemma på tv istället :) 40 year old virgin blev de och även Beck - Mannen utan ansikte som vi satt och zappade mellan.

Nu istället så ska jag ta och fixa iordning mig en sak sen så ska jag iväg på en hemlis sak som ni får veta senare vad de handlar om om de blir lyckat :) Efter jag har gjort den saken så kanske jag ska iväg med Patrik och Daniel till Kairo och bada och jobba på min "solbränna" får se när jag är klar med denhära grejjen och när dom åker dit som sagt.


Valentino

Kom nyss hem ifrån Valentions där jag tog en ost & skinksallad med min storebror, tur som va så va de skugga där och fläktade lite för de är så fruktansvrt varmt nu i solen men inte ska man klaga nu när värmen äntligen har kommit :) Så just nu så sitter jag ute på balkongen och håller på att smälta bort för att de är så varmt. Hoppas bara att värmen håller i sig för nu är jag ledig i ungefär två veckor :D :D :D
Nej nu måste jag gå in och dricka lite vatten känner jag!

Grillkväll!!!

Ska strax börja fixa iordning mig för att sen åka till Emma och grilla med en massa roligt folk och dricka en massa gott :D Va så länge sen jag träffade alla så de ska bli helt underbart att få se alla igen + att jag är ledig imorgon men jobbar däremot hela helgen sen :( men sen är jag ledig i en vecka för hon som jag är personlig assistent till ska åka till New York.

Nej nu ska jag sätta på lite bra musik så man blir taggad och sminka mig. kommer ta lång tid däremot att hitta några kläder att ha på mig :/


Utökad tjänst på jobbet :) :( ?

Har inte uppdaterat på ett tag nu känner jag men jag ber så hemskt mycke om ursäkt, har haft fullt upp hela tiden och kommer få ännu mindre fritid nu när jag fick augustischemat :/ för de första så blir min tjänst utökad vilket känns jätte roligt men de har blivit utökad på de sättet att jag kommer i princip bara jobba kvällar och helgkvällar framöver vilket känns skit pissigt, hinner inte träffa några kompisar alls :( har inte haft tid med de sen jag började på dehära jobbet och jag känner mig helt isolerad och de känns som om jag bara jobbar,jobbar och sen är hemma och städar och lagar mat vilket liv liksom?!?!? Så nej de känns inte speciellt roligt så kände att jag behövde ventilera mig lite nu innan jag ska hoppa i säng för att sen jobba kväll imorgon men sen är jag ledig på onsdag då ska jag på grillkväll hemma hos henne och äntligen få träffa en massa roliga människor som jag har saknat :D läääängtar!!!
Undra bara vad jag ska ta med till "knytkalaset" kan ni tänka er något som man kan ta med mig? Ge gärna mååånga förslag som man kan välja mellan.

Måste även berätta en annan liten sak som eller tänker inte berätta exakt vad de är men måste ventilera mig lite om de också, de är att jag inte förstår hur människor tänker riktigt när gäller vissa saker som jag inte riktigt kan gå in på för då skulle jag nog ligga illa till.

RSS 2.0