Ikeeea

Direkt efter jobbet idag så åkte jag och hämtade upp Sanna så åkte vi till Ikea i Barkaby och roligare ditresa kunde man nog inte ha förutom den gången när jag åkte till Kista galleria med Hanna xD Ja jag är störd i trafiken när jag åker till ställen dit jag inte kan vägen, haha sånt man får räkna med när man åker med mig!
Nåväl när vi kom framt till Ikea så va de så skönt för de va i princip nästan inge folk där så inge trängsel eller stress, uuunderbart! Synd dock bara att vi inte hade så mycke tid på oss men vi får ta igen de någon annan dag, hittade lite småplock i alla fall som fick följa med mig hem.

På vägen hem så åkte jag förbi Donken och hämtade upp mat då mamma väntade på mig hemma, så vi åt middag tillsammans och fixade lite hemma innan hon åkte hem till sig!




Torsdag

Idag har de varit fullt upp, efter jobbet så kom pappa hit och hjälpte mig installera den nya tvättmaskinen som jag har köpt utav farmor och farfar och åkt och slängt den gammla :) Äntligen! Nu kan man börja tvätta igen här hemma utan att de låter som tredje världskriget inne i badrummet ett under att grannarna där under eller hela huset inte har klagat på oväsendet.
Efter de så åkte vi iväg till farmor och farfar och kollade in deras nya lägenhet som dom har flyttat till, jättefin va den.
När man kom hem så va de bara att hänga upp tvätten och börja röjja lite här hemma och packa upp allt som man hade med sig till Mora så nu ser de lite skapligt ut här hemma igen :) Imorgon blir de att dammsuga och moppa golven IGEN, ett evigt städande som aldrig tar slut :( puhhh!

Ska kika lite på tv nu innan man somnar och imorgon är de äääntligen fredag och helg!!!

Tisdagen


Fikade igår med Hanna på Nya Konditoriet de va ungefär 3 månader sen vi träffades sist :/ så de va på tiden tyckte vi och vi hade en hel del att uppdatera varandra om. Satt på fiket i ungefär två timmar sen va de dags för mig att gå hem eftersom de skulle komma ett par och kolla på våra lägenhet då min storebror ska byta ner lägenheten mot en tvåa istället så nu sitter och letar lägenhet för fullt. Har lagt en intresseanmälan på tre lägenheter så får se om jag får chansen och åka och kolla på dom och om man mot förmodan får någon av dom!

Snart kommer mamma över och ska äta middag hemma hos mig :)


RSS 2.0