Har haft en otroligt händelserik dag idag!

Har varit en jäkligt händelserik dag idag ska jag lova, för de första så har jag sagt upp mig från jobbet där jag jobbar nu eftersom jag som sagt fick ett nytt jobb igår :) sen efter de så åkte jag och pappa och kollade på en bil på Lidingö som pappa hade hittat på blocket så slutade de med att jag köpte den. De va en Golf Manhattan - 89 som nu står utanför mig på parkeringen men när vi hade kommit hem och åkt till pappas jobb för att städa ur den så upptäckte vi ett antal fel på bilen som inte va nå vidare roligt så vi ska tillbaks dit imorgon för att prata om vad de är för fel och att dom måste åtgärdas för annars tänker jag lämna tillbaks bilen och få återköp för då kan jag köpa någon annan bättre bil som inte har fel.

Ja de va lite om min händelserika dag, så har inte varit hemma sen kl.10 imorse fram tills nu så är helt slutkörd och ögonenlocken håller på att falla ihop men kan inte gå och lägga mig ännu eftersom Sweden Rock biljetterna släpps imorgon (inatt kl.00) så måste sitta uppe tills dess och vara först till kvarn :D

GPS

Som sagt så ska jag köpa en GPS imorgon bitti hade jag tänkt, kommer nog komma väl till anvädning inom de nya jobbet som jag fick idag :P Men frågan är är de någon som kan något om GPS:er? Vilka som är bra men ändå inte kostar en förmögenhet?


Onsdag

Planer inför imorgon:

* Ringa vårdcentralen för att få en deligering.
* Ringa en person för att skriva på anställningsbevis.
* Köpa en GPS.


Hoppar av glädje!

Är så himla glaaad nu så de inte är sant!
Va på arbetsintervju idag på förmiddagen på Edsby slotts hemtjänst i Väsby och de slutade med att jag fick jobbet så nu kan jag säga upp mig från mitt andra skit jobb, ÄÄÄNTLIGEN!!! De är ingen heltidstjänst men jag kommer komma upp i timmar så jag klarar mig i alla fall vilket är de bästa och jag får lite omväxling på jobbet jämfört mot de jag har nu.
Så jag börjar på de nya jobbet den 1:a november då jag har en månads uppsägningstid på mitt jobb som jag har nu så sen så börjar jag direkt och får en rad på schemat.
Ska ta och ringa till vårdcentralen också för att få en deligering därifrån så jag får ge ut mediciner och sen ska jag även ringa en annan person så jag får skriva på ett anställningsbevis :)



Svar på frågor om kärlek

Har du kysst någon idag? Nej
Har du haft sex idag? Nej!
Har du ett förhållande? Nej
När går gränsen vid otrohet? En kyss
Är du romantisk? Rätt så
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja, mååånga gånger
Har du nångång slagit någon? Ja
Har du lekt med någons känslor? Ja
Länge höll ditt längsta förhållande? 1½ år
Hur länge var ditt kortaste? Nån timma, haha!
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Singel
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej
Är du en bra pojk/flickvän? Ja, det tror jag
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? J*****
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? M*****
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Ja
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Runt 20-årsåldern
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Nej!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej!
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Lika mycke av båda

En ny start på veckan

Vaknade nyss och ska börja med alla sysslor som jag har att göra idag, får se om jag verkligen orkar göra allt, kommer nog att fastna framför en bra film istället för att göra någon nytta, haha!

Ska även ta och betala in alla räkningar idag och så jag har de gjort, tråkigt men de måste göras för annars brukar jag göra de i sista minuten och de ska jag försöka sluta att göra nu när jag ändå är ledig idag.

Nu ska jag ta lite "friskluft" sen blir de att sätta igång och städa!

Heron City

hIgår så åkte jag och hon som jag jobbar hos iväg till Heron City för att gå på bio, vi såg



den va faktiskt riktigt bra, nääästan bättre än Mitt stora feta grekiska bröllop så den är verkligen värd att gå och se om ni inte har sett den än!

Dagen idag har inte varit så spännande utan jag har jobbat kväll så kom hem från jobbet för en halvtimma sen eller något sånt och innan jag åkte till jobbet så låg jag och titta på gamla avsnitt av The Hills som har gått på MTV hela helgen och den nya säsongen började igår men de missade jag eftersom jag jobbade :( Nån som vet om de går någon repris på de eller om de finns på nån internetsida?

Är ledig imorgon och ända fram tills på fredag då jag jobbar kväll men sen är jag ledig lördag och söndag, ska bli så himla skönt att vila upp sig från jobbet men mycke vila blir de nog inte eftersom jag ska på arbetsintervju på tisdag som sagt och sen ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt här hemma, städa och tvätta fönstrerna till exempel vilket behövs ooootroligt mycke :)

Nog om mitt tråkiga liv, nu ska jag hoppa i säng!

God Natt!


God morgon sömntutor

Sovit gott?
De har i alla fall jag gjort, sov som en stock, kom i säng runt kl 3 men som sagt jag va inte ute på krogen utan hade jobbat sent så satt och tog de lungt framför tv:en.
Många som är bakis idag, va ute igår och röjjde eftersom de va löning igår? :D De är ändå jäkligt skönt att vakna upp utan att vara bakis en lördag och samma sak kommer de va vara imorgon.

Nu ska jag äta frukost och sen börja fixa iordning mig inför jobbet ikväll, ska ni hitta på?

Natti natti

Sitter och glor lite på tv nu men de är bara skit så ska nog hoppa i säng istället så att man inte sover borta hela dagen imorgon.

När jag hade parkerat bilen så kände jag mig väldigt sugen att dra ut till Magget för de är förfasiken löning idag och många är ute men sen tänkte jag på att jag ska upp och jobba imorgon och jag hatar verkligen att vara bakis på jobbet så jag skippade de :( Nästa helg däremot så är jag ledig i alla fall lördag och söndag, får se om man går ut då eftersom Bine hörde av sig idag till mig men jag jobbade så vi ska nog kanske träffas nästa helg beroende på om jag bestämmer mig för att gå ut eller om jag åker ut till mina föräldrar istället och tar de lungt och badar lite jacuzzi utomhus :P avundsjuka?


Slänger upp en bild från förra fredagen då jag va ute med bland annat min sötnos Hanna :)


Idol idol idol!

Slänger in ett snabbt inlägg bara och berätta att snart blir de middag med mys framför Idol snart och med lite godis till efterrätt, mysigt va?

Vad ska ni göra en fredag som denna?

Gud vilket...

...tråkigt liv man har :/ ska börja fixa iordning mig nu och ta en liten tupplur innan jag ska åka iväg och jobba kväll, slutar 01 så får se om jag slänger in ett inlägg innan jag går och lägger mig om jag orkar :)

Va iväg och hämtade blanketter från JET och TANKA för att jag ska skaffa sånna kort som jag ska betala in pengar på som jag kan tanka för sen när jag har köpt bil, bra va? Så liiite nytta har jag gjort idag men de känns som om dagen bara flyger iväg när man ska passa en tid på eftermiddagen då man måste åka iväg till jobbet, trist!!!

Nej nu är de dags att göra sig iordning så man inte behöver stressa sen, som vaaanligt!

Jobbajobbajobba!

Ingen ledig här inte, nej nej utan de är jobb hela helgen medan alla andra är ute och har kul eller sitter hemma och myser i soffan så sliter jag på jobbet! Får väl tänka positivt, är ledig måndag,tisdag och onsdag sen i alla fall och de ska bli jätteskönt, funderar på om jag ska åka ut till mina föräldrar då eller om jag ska åka ut till dom nästa helg då jag är ledig?! Hmmm!

Nej nu ska jag kolla på Våra Bästa År!

Dröm sött


Snabb uppdatering om min dag idag

Kom hem från jobbet för en halvtimma sen ungefär och sitter nu och glor lite på tv, CSI men börjar känna att de är dags att hoppa i säng snart för ögonen orkar inte hålla sig öppna längre.

Kan berätta lite snabbt om min dag då de började med att jag gick ner till mammas jobb för hon hade hittat någon bil på blocket som jag skulle ringa och höra om den fanns kvar men såklart så gjorde den inte de så kollade upp några andra bilar som va intressanta som jag ska ringa på imorgon :) Vill verkligen ha en bil NU!
Efter de så traskade till pappas jobb genom regnet så va plaskvåt när jag kom fram :( och när jag hade varit där sisådär 5 min så slutade de regna, sååå typiskt! I alla fall diskuterade några bilar med pappa om va han tyckte om de va några bra som jag skulle ringa imorgon eller om jag kunde strunta i de... Ringde även till ett "jobberbjudande" eller vad man ska säga, min faster hade rekommenderat mig på hennes jobb så ringde dom och ska på intervju på tisdag nästa vecka!!!

Körde sen iväg till Donken för att sen åka tillbaks till mammas jobb för att äta lunchen där med henne samtidigt som hade hittat fler bilar på Blocket, hon är så söt :P hihi!
De va lite snabbt om min dag och roligare blev den inte för sen åkte jag iväg till jobbet och hade intro med en ny tjej som ska börja jobba där.


Panellängder

Har suttit och skummat igenom lite på Jotex hemsida efter nya gardiner, vilket jag har ont om i lägenheten :) har gardiner som hänger uppe nu men vill ha flera så man kan byta och variera lite.



Vardagsrummet?
99,80 kr


I köket till jul?
198 kr


Köket?
238 kr


Vardagsrummet?
158 kr


Köket?
198 kr


Vardagsrummet?
198 kr


Sovrummet?
48 kr




Ojojoj

Vilken dag jag har haft, de första jag gjorde efter jag hade ätit frukost och fixat iordning mig va att låna bilen av pappa för att åka till Willys i Häggvik och storhandla för jag hade de tomt i både kyl,frys och skafferi så de va dags att fylla på.
På vägen hem så tänkte jag åka förbi Mc´Donalds för att äta lunch men då va de strömavbrott så inget fungerade så då skulle jag testa på Mamma´s men de va likadant där så då chansade jag på att åka till centrum och där hade de precis börja att fungera igen så åt lunch på Foody Goody.
När jag hade ätit lunch så åkte jag hem för att lämna alla varorna och efter de så åkte jag ner till centrum igen för att möta upp Helena och fika på Wayne's Coffee men hann inte sitta där så länge eftersom jag va tvungen att lämna tillbaks bilen till pappa.

När jag kom hem så satte jag igång att göra pannkakssmeten och sen grädda pannkakorna med grädde och hallonsylt till :) mums! Under tiden så gjorde jag iordning lunchen för imorgon också som blir en hemmagjord ost & skinksallad.
Nu har jag verkligen varit duktig idag, eller hur?
Inte lat och bortskämd som en viss person säger att jag är och höll på att klaga på de hela dagen idag :@ Sluta säga sånna saker för de är jag inte!


Söndagsmys i solen

Pappa ringde och väckte mig idag, eller väckte och väckte jag satt vid tv och småglodde lite :) han ville att jag skulle hämta upp farmor,farfar och min faster för att åka ut till dom och äta middag. Så jag fixade iordning mig lite snabbt och åkte iväg för att hämta upp alla och så åkte vi ut till Nivsta till mina föräldrar.

Har hjälpt mamma med maten nu, köttfärspaj blir de och nu ska den in i ugnen och sen ska vi sitta och äta ute på altanen i den strålande solen!


En gammal bild på mina föräldrars hus, bilden är från april iår.

Har dockt ett litet dilemma, jag sitter nämligen och kollar runt lite blocket nu medans pajen är i ugnen och jag försöker hitta en bil till ett rimligt pris men de går inge vidare så undrar om ni vet eller känner någon som vill sälja en bil i bra skick till ett rimligt pris så kan ni väl säga till i sånna fall? Skulle vara jättetacksam över de :)


Idol 2009

Kollade nyss klart på Idol och jag förstår inte hur många de är som vill skämma ut sig i svensk tv asså, herregud! Man borde fatta själv eller nån i sin omgivning borde berätta för den personen att man inte kan sjunga..! Kan säga att jag aaaldrig skulle söka till Idol för att jag VET att jag inte kan sjunga så därför söker jag INTE för att jag inte vill skämma ut mig själv inför svenska folket, haha!



Har även suttit och kollat efter en bil på blocket nu och hittade några stycken som jag har mejlat om att jag är intresserad av bilen och hoppas på att få ett svar så snart som möjligt om att få komma och titta på den :)


Nivsta

Parkerade precis bilen utanför mina föräldrar ute i Nivsta, ska sova här ikväll tänkte jag så jag kan ta Forden hem sen imorgon så jag kan åka med den till jobbet imorgon bitt eller rättare sagt imorgon kväll. För sen är jag ledig hela helgen, inte varit de på sjuuukt länge så ska bli skönt :) Elin bli firad på lördag så då blir såklart fest med utgång till Magget förhoppningsvis, får se om de blir nå utgång på fredag till Magget också vilket jag hoppas på!
Någon mer som ska dit i helgen?

Arbetsintervju i Solna

Kom precis hem från en arbetsintervju i Solna på min lediga dag :) längesen jag gick upp såhär tidigt på en ledig dag men de känns skönt för då har man inte sovit bort hela dagen.
Får höra i slutet av veckan om jag får jobbet eller inte, *håller tummarna* på att jag får de!

Tänkte kolla på Våra Bästa År nu och sen tänkte jag städa upp här hemma, ser ute som en svinstia :/ för mamma kommer förbi på middag efter hon har slutet jobbet :) mysigt!


Avskeds/tackmiddag!

Mina föräldrar hade pappas arbetskollegor över hos sig för avskeds/tackmiddag för några av pappas kollegor som har slutat på jobbet och jag va där och de va riktigt roligt, har inte haft så roligt på länge :) De hände en hel del galna grejjer men de brukar de alltid göra när de gänget är ihop xD

Blev en massa jacuzzibad och lite dans senare på kvällen när alla vara rätt fulla medans jag skulle upp och jobba tidigt idag så jag fick väl sisådär 4-2 timmars sömn eller något sånt så ikväll ska jag försöka att komma i säng i tid men de är nog inte troligt att de händer men höll på att somna under middagen som jag va hos mina föräldrars grannar så jag gick hem tidigare men jag istället för att gå och lägga mig så hamnade jag framför datorn, illa!






Pappa kastade i Lillen i den kalla poolen dessvärre hade pappa alla kläderna på sig med mobil och allt i fickorna xD


Inge vatten!

Vaknade och skulle gå direkt in i dusche och duscha, vad händer då? Jo inge vatten kommer och jag börjar springa runt i lägenheten och rycka i alla kranar vi har här hemma men inge vatten kommer. Då började jag få panik eftersom jag måste duscha och fixa iordning mig idag för jag ska åka och jobba. Till slut så kom vattnet igång så jag kunde göra frukost och när jag hade ätit klart så skulle jag hoppa in i duschen då hade vattnet slutat fungera igen! Så jag sprang ner till tvättstugan för att se om dom hade vatten men icke sa nicke då sprang  jag vidare till solariumet och som tur va så hade dom vatten så fyllde en flaska med vatten så jag kunde borsta tänder i alla fall :)
När jag väl kom hem igen så provade jag att sätta på kranen igen för att se om de kom nå vatten och då kom de ääääntligen vatten så hoppa in i duschen på en gång :D men blev irriterad av över att jag hade sprungit runt överallt för att hitta vatten men jag passade på att växla pengar ändå till parkeringen vid jobbet.


Vad skulle ni ha gjort om ni va utan vatten?


Americas Next Top Model / Ensam Mamma Söker

Helena va förbi mig här för en stund sen och vi satt och kollade på Americas Next Top Model säsong 12. Va de någon annan som satt och kolla på premiäravsnittet?
Efter de va slut så börja vi kolla på permiäravsnittet av Ensam Mamma Söker men sen va hon tvungen att gå och möta en kompis nere vid station som hon skulle träffa.

Nu klev min storebror precis innan för dörren, han ska vara hemma tills på tisdag då han åker tillbaks till Sandhamn där han jobbar som kock på Seglarhotellet! Så vi bestämde att vi ska åka ut till våra föräldrar imorgon och hälsa på mamma som är ledig och passa på att bada lite jacuzzi och efter de så åker jag direkt till jobbet för att jobba kväll vilket är mindre roligt.


Konstig utgång igår!

Hade en rolig men ganska konstig utgång igår till Magget med Elin och Helena, vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. Kan väl säga att de fanns både skratt, tårar, prat med polisen och prat med vakterna på Magget. Hmmm ja ni kan ju bara tänka er men tänker inte berätta vad de hela handlar om de är privat som folk inte behöver läsa om.



Elin 


Therese och Sofie


Helena







Malin


Elin och Helena


Baaakis

Legat bakis på soffan hela dagen och nu börjar jag äntligen känna mig lite pigg så nu är de bara att börja fixa iordning mig och äta något innan man drar till Helena på förfest och sen blir de utgång på Magget igen där jag va igår :D Hur roligt som helst vare där, har nog aldrig haft de så roligt där :) träffade på så många som man kände och satt och snackade skit hela kvällen och dansade lite också såklart!
Ikväll kommer de nog bara bli att dansa och inte sitta ner något som vanligt när brudarna är ute :) och de har jag absolut inget emot eftersom jag ääälskar att dansa så!

Pust

Har suttit sen 12:30 ungefär idag och sökt/letat efter jobb på arbetsförmedlingens hemsida och har hittat en hel del som ser bra ut. Nu gäller de bara att dom hör av sig så man får gå på intervju vilket är både roligt och nervöst eftersom jag tycker inte om att göra nya saker som jag inte kan, men man kan inte alltid kunna allting från första början man måste lära sig först :)
Men fy asså, att söka jobb är fan ett heltidsjobb :/ tar hur lång tid som helst att sitta och söka jobb! Ni som har bra jobb redan, va glada över dom och klaga inte!

Snart ska jag fräscha upp mig lite och sen ta bilen till jobbet, blev däremot inte så mycke gjort här hemma jag skulle ha städat och tvättat lite men de får jag ta imorgon bitti istället.

Hörs senare ikväll när jag kommit hem från jobbet!


Europe - Last Look At Eden

Laddade precis ner Europes nya skiva Last Look At Eden och sitter och lyssnar på den nu när jag har kommit ut ur duschen :) tänkte fixa iordning mig och sen går ner till Coop och handla cigg och lite andra nödvändiga saker.
Jag har dessutom en glad nyhet, jag kanske får sluta 24 ikväll istället för 01 :) en hel timma tidigare!
Hur bra är inte de liksom?

Trött...

trött, trött och åter igen trött men man kan inte sova bort hela dagen heller utan måste göra någon nytta innan man åker till jobbet för att jobba 17-01 sen får man se om man åker hem eller går ut på Magget beroende på om de är någon som ska ut, brukar alltid vara de men man vet aldrig :) sen får vi se hur pigg jag är också.

Dags för morgonciggen!


Hemma...

från jobbet nu och jag har ångest över att jag MÅSTE söka jobb för annars ligger jääävligt risigt till om två månader :/ Nån som har förslag på vad man kan söka jobb och få ett jobb fort, fort, fort?!?!?
Får krupp på sånt här, varför gick jag ingen bättre utbildning för istället för DANS? Hur långt kommer man på de lixom om man verkligen inte satsar järnet vilket inte är något som jag vill göra.

Saker och ting ser inte ljusa ut nu för min del :( de verkar de aldrig göra men men ska ta och sätta på en kopp te, poppa lite popcorn och söka lite jobb. Ska ringa min faster imorgon och se om de finns något ledigt på hennes jobb som jag kan söka och få ihop lite timmar så man klarar sig samtidigt som man söker något annat.

Men nu andra får väl sova så gott och drömma söta drömmar :)


:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

Åååååååååååååhh helvete vad arg jag är just nu, fy fan för att de finns sånna jävla många idioter där ute! Jag kokar verkligen av ilska just, vet inte vad jag ska ta vägen :@ jag är så arg så jag vet inte ens vad jag ska skriva!!!
Om jag ser dendär jävla killen ute (du vet vem du är) nu på lördag så vet jag inte vad jag kommer göra, kommer verkligen inte ta ansvar för mina handlingar eftersom de är han som har gjort mig såhär arg så de är han som får skylla sig själv!

Skicka aldrig nå mer sms till mig eller prata eller ens titta på mig nå mer, ALDRIG NÅGONSIN!!!! Fattar du de?!?!

Luuunch

Kom hem för ett litet tag sen, va och hämtade mina föräldrars bil på mammas jobb som jag ska få låna tills på tisdag så jag kan åka till jobbet med bilen ikväll :) skönt att ha bil när man jobbar kväll, går fortare + att man slipper stå och vänta på tåget eller missa tåget.

Köpte hem lite lunch som jag ska äta nu och matlåda som jag ska ha till jobbet ikväll.


Capricciosa <3 Cola


:(

Finare väder idag än de va igår, typiskt bara för att man ska jobba idag :( är så less på att jobba kvällar och helger nu och vill ha ett vanligt mån-fredag jobb 8-17!
Nu ska jag ändå ta och fixa iordning mig för att gå ner till mammas jobb och hämta bilen som jag ska få låna imorgon då jag jobbar till 01 och inte vill missa sista tåget hem men först och främst så ska jag ta min vanliga morgoncigg.


Hur ser eran dag ut idag?

Finalerna!

Kollade nyss klart på finalen av Bachelorette och även finalen av So You Think You Can Dance.
Tyckte båda vinnaren va fel personer men man kan inte alltid få som man vill i hela världen och alla va väl värdiga vinnare så de spelar väl egentligen ingen roll vem som vann, eller?




Jess och DeAnna


Jeanine

Vilka tyckte ni skulle ha vunnit?


Waynes Coffee

Blev en mocha frappe och en stooor kaka med choklad/apelsin smak, goood :D Satt på Waynes Coffee i 3 timmar ungefär och snackade en massa skit med Hanna och sen kom hennes lillasyster förbi och då passade vi på att gå förbi Gina men hittade inge speciellt så gick tomhänt hem eller köpte en vinflaska på systemet eftersom de blir utgång på lördag :)

Mamma va precis förbi hemma hos mig och vi åt middag tillsammans och efter de så satt vi och letade efter en bil till mig men vi hittade ingen så får väl vänta och se om de dyker upp någon. Medans så får jag väl ta och fortsätta att låna mina föräldrars Ford Mondeo, älskar den bilen!

God morgon!

Har precis ätit upp min goda frukost som bestod av filmjölk och START med russin vilket är de godaste som finns med banan till också självklart.
Nu däremot så ska jag ta och hoppa in i duschen och fixa iordning mig för jag ska möta Hanna nere i centrum runt 1 tiden idag för att ta en fika och så ska jag berätta min stora nyhet för henne, att jag har tagit körkort! Tur som är så bor jag nära centrum, tar väl ungefär 5 min att gå dit men jag tar alltid lång tid på mig att fixa iording mig så de är bäst att börja i tid men först och främst ska jag gå ut och ta min morgoncigg!

De får inte bli så lång fika idag med Hanna, vi brukar kunna sitta i flera flera timmar och prata med varandra men jag måste verkligen hem och städa lägenheten för mamma ska komma förbi ikväll och vi ska äta middag.

Hur ser eran dag ut idag?


Lite onödig information om mig

- SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? -
Tungan vilket jag redan har :P
2. vara seriös än rolig ? - Rolig
3. dricka röd eller grön mjölk ? - Grön mjölk.
4. brinna upp eller drunkna ? - Inget av dom!
5. umgås med dina fiender eller föräldrar ? - Mina föräldrar.

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
Nej!
2. sol eller måne ? - Sol
3. vinter eller höst ? - Höst
4. vänster eller höger ? - Höger
5. soligt eller regn ? - Sol
6. vaniljglass eller chokladglass ? - Chokladglass

- OM DIG :
1. Hur mkt är klockan just nu ? -
00:35
2. Fullständiga namn ? - Sandra Maria Teresia Bengtsson.
3. Vart vill du bo ? - Upplands Väsby!
4. Hur många barn vill du ha ?- 2, en flicka och pojke.
5. Vill du gifta dig ? - Ja
6. Rullar du spagetti eller skär du den ? - Skär
7. Har du ätit sushi ? - En gång och ALDRIG mer.
8. Lyssnar du på nu ? - Inge
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - Har START med russin bara :D
10. Humör ? - Trött!!!

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. Kysst någon ? -
Nej
2. Sjungit ? - Ja
3. Blivit kramad ? - Ja
4. Känt dig fånig ? - Ja
5. Saknat någon ? - Nej
6. Dansat galet ? - nej
7. Klippt håret ? - Nej
8. Gråtit ? - Nej
9. Ljugit ? - Ja
10. Haft sex - Nej



- GREJER :
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen ? -
Nej
2. Har du en hund ? - Fanny men de är hela familjens hund.
3. Sover du helst sj eller med någon ? - Både och, beror på vilket humör man är på.
4. Tror du på spöken ? - Ja


KAOS!

Kaos rent utav va de när jag kom imorse angående personalbristen men de är som vanligt på mitt gamla jobb när jag jobbade här förut så varför blir jag chockad egentligen? Borde inte bli de eftersom jag jobbade här i ungefär 8 månader eller något sånt men tycker de borde ha förbättrats så är glad över att de är en kort dag för mig idag :) slutar nämligen kl.14 och då åker jag direkt till pappa för att kolla på bilen som jag eventuellt ska köpa och testköra den.

Helt otroligt, inatt fick jag hur mycke sms som helst liksom :/ :) haha vad gör folk så sent på kvällarna när de är en måndag liksom?
Vaknade flera gånger av att mobilen pep till...

RSS 2.0