Effektiv dag idag

Åt lunch ihop med min mamma och hennes arbetskollega idag på Farbor & Co nere i centrum, tog en fläsknosiette vilket inte va nå vidare god tyckte jag :/ Vi satt och diskuterade en massa om min bil som håller på att lagas eftersom mina föräldrars granne körde in min bil i mina föräldrars garagedörr så båda dörrarna på höger sida blev helt intryckta.
Sprang in en snabbis på Hemtex när jag ändå var nere i centrum och köpte två nya panelgardiner som jag ska ha i vardagsrummet till jul.

När jag kom hem så började jag med att tvätta alla fönstrerna i vardagsrummet så dom är fina till jul så slipper jag göra de sen istället, smart va?
Jobbigt som bara den va de, fattar inte hur min mamma orkade tvätta alla fönstrerna när jag bodde hemma förut, en stooor eloge till henne och är lite sur på mig själv för att man inte hjälpte till mera hemma så de underlättade för mamma :/


Tråkiga nyheten är att jag kommer jobba både på julafton och på nyår :( har aldrig gjort de något år sen jag började jobba, har alltid varit ledig sånna dagar men inte nu när jag börjar de nya jobbet på söndag :) inte långt kvar nu tills jag slipper mitt nuvarande jobb. Men i alla fall jag kommer åtminstonde jobba dag dom dagar vilket jag är glad över och då kanske de blir halvdagar, förhoppningsvis!


I´m back!

Jag är inte direkt världsbäst på att uppdatera kan jag väl säga men har inte orkat bara, har haft så mycke i huvudet på sista tiden och har haft fullt upp.
Börjar ett nytt jobb den 1:a november så har jobbat dubbelt på de nya och de jobbet som jag har nu så jag jobbade 14 dagar i sträck förr förra veckan eller vad de, kanske förra kommer inte ihåg, haha :P så de va ganska så tungt :/ Men de positiva är ändå att jag har bara 4 dagar kvar på mitt nuvarande jobb sen kommer jag att bara vara sjukvikarie där och hoppa in nån dag/kväll sisådär.

Har förresten fått hem min katt nu, Blixten heter han och har haft han nu i ungefär 1½ vecka eller nå sånt, han är bara 9 snart 10 veckor gammal :) Han är en riktigt marodör som river hela lägenheten i princip men de värsta är att han kissar i sängen vilket är riktigt äckligt så hoppas på att han slutar med de på en gång eller så snabbt som möjligt!

Nä nu ska jag ta hand om min lilla marodör här hemma så jag kan få sova nångång!

Utmaning!

Regler: Det här är svårare än du tror!Kopiera detta till din blogg,utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem.Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma Bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namnsom svar (förutom på fråga 1)!

1. Vad heter du: Sandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Sova
3. Flicknamn: Sofia
4. Pojknamn: Sebastian
5. Yrke: Sotare
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Strumpor
8. Mat: Spaghetti
9. Sak i badrummet: Spray
10. Plats/stad: Sverige
11. En orsak att vara sen: Spillt något på kläderna 
12. Något man skriker: Satan
13. Film: School Of Rock
14. Något man dricker: Saft
15. Band: System Of A Down
16. Djur: Späckhuggare
17. Gatunamn: Slånbärsvägen
18. Bil: Saab
19. Sång: Sommartider


Jag utmanar:
Sanna
Sofie
Cornelia
Anna


Gubbjävel

Gubbjäveln som jag köpte bilen av har inte svarat i sin mobil på heladagen och pappa har ringt miiinst 50 gånger eller nå sånt eftersom de blev inge med att han fixade bilen igår för han kunde inte så han skulle höra av sig idag och hämta bilen i Väsby för att sen lämna in den på någon verkstad. Har de blivit av? NEJ!?!?!
Är så jävla arg nu så vi ska ringa honom imorgon och om han svarar så kommer vi säga att vi vill lämna tillbaks bilen och få tillbaks alla pengarna för vi orkar inte hålla på och strula med honom nå mer när han inte ens kan hålla de han lovar och dessutom har han skrivit ner allt på kvittot som han ska åtgärda så de är ingen snack om saken!

Nog om de över till något roligare, va iväg och jobbade i 4 timmar idag kanske inte så roligt men sen så åkte jag direkt ut till mina föräldrar även fast de va många som hörde av sig och ville att jag skulle hänga med ut ikväll, va så jäkla lockande :( men hade lovat mina föräldrar att komma hit så nu sitter jag här framför deras dator och bloggar lite men snart så ska jag hoppa i säng om de går för Skrollan (mina föräldrars katt) har tagit upp hela sägen, som vanligt!
Som sagt ska gå och lägga mig snart så man kanske kommer upp någorlunda i tid imorgon bitti för vem vet jag kanske drar ut imorgon, sååå frestad :P

God natt sötnosar!


Sweden Rock Festival 2010

4-dagarsbiljetterna släpptes idag kl.09:00 och dom 3000 första som köpte biljetter fick rabatterade priser så jag satt framför datorn och redo kl.09:00 :) så nu har jag beställt 2st 4-dagarsbiljetter som har kommit till min e-post nu och som jag har skrivit ut så nu är man taggad på att åka nästa år.

Några fler som ska åka dit nästa år?
http://www.swedenrock.com/index.cfm


RSS 2.0