Planer inför nyår

Läääängtar till nyår då jag ska ner till Nässjö och fira tillsammans med Sanna och Fredriks och deras kompisar, vi kommer antagligen att gå på restaurang och äta trerätters sen vet jag inte riktigt.
Har aldrig varit och hälsat på Sanna, hon har bott där snart i tre år skulle jag tro och hon har tjatat hur länge som helst på mig att jag ska komma dit men de har aldrig blivit av. Men nu däremot så har jag redan bokat och köpt biljett dit som jag inte kan boka om eller få pengarna tillbaks så nu äre bara att ta sig själv i kragen och åka dit :)

Födelsedagsfirande!!!

Nu sitter man framför tv:n och försöker varva ner lite, har nämligen varit en händelserik dag idag. Pappa har fyllt hela 46 år idag så släkten har varit över här och grattat honom samt att jag nu sitter och försöker göra klart en Power Point presentation på en miniprocess som jag har gjort som ska vara inlämnad imorgon. Tycker att jag är så gott som klar med den men jag tänkte att jag ska kolla igenom den en extra gång imorgon bittti när jag kommit hem från mina föräldrar.
När jag väl har kommit hem imorgon så ska jag sätta mig ner direkt efter jag skickat in miniprocessen och börja skriva på en gruppuppgift som ska vara inlämnad på torsdag. När den uppgiften är inlämnad så är de dags att sätta sig ner och börja skriva på en den individuella skriftliga uppgiften som ska vara inlämnad efter nyår.
Ingen rast ingen ro!

RSS 2.0