Sammanfattning av 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag åkte iväg på mina allra första festival, Sweden Rock vilket va de roligaste jag varit med om!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga men detta nyår så blir de nog några, får se om jag håller dom. 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Haha ja de kan man lungt säga :)
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, vilket jag är glad över.
5. Vilka länder besökte du? Inga dehär året tyvärr men de blir de ändring på nästa år istället!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Hmm en helt egen lägenhet kanske.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 1-7/6 Sweden Rock och 28/12 Europe konserten!
8. Vad var din största framgång 2009? Ingenting :(
9. Största misstaget? Oj, största? Ja de finns nog lite smått och gott att välja mellan.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, lyckligtvis inte! 
11. Bästa köpet? Sweden Rock biljetten till nästa års festival :D wihoooo!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, skor och väskor! 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag tog mitt KÖRKORT! 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Finns massor att välja mellan kan inte riktigt välja ut en enda låt till de.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare :P
16. Vad önskar du att du gjort mer?
 Tog mer vara på tiden! 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tänka mig in i saker och ting för mycke och analysera allting :S
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen och släkten.
19. Blev du kär i år? Big no no!
20. Favoritprogram på TV? One Tree Hill, Biggest Loser, Våra Bästa År och America's Funniest Home Video's + en massa andra :)
21. Bästa boken du läste i år? Emh teroiboken va den enda jag läste iår!
22. Största musikaliska upptäckten? Flogging Molly!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Hmm, kommer inte ihåg vad jag fick i födelsedagspresent. 
25. Något du önskade dig men inte fick? Piercing och tatuering ;P
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Familjen och släkten va över på fika! 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Inget som jag kan komma på just nu direkt.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Rockig om jag får säga de själv :D
29. Vad fick dig att må bra? Tiden som jag spenderade med mina nära och kära.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Joey Tempest ofcourse :D
31. Vem saknade du? Emma som pluggar borta i England!
32. De bästa nya människorna du träffade? Oj, de är lite svårt att välja har träffat så många goa nya människor dehär året!


Idol final 2009

Då äre idol finalen ikväll då och jag va iväg efter jobbet och handlade lite gott som jag kommer bunkra upp framför tv:en och bara njuta av idol.
Kvällen kommer bli helt komplett om Erik vinner annars går allting i kras, Erik har varit grymt överlägsen över alla sen första dagen :)
Imorgon jobbar man så får se om man hinner se resultatet av vem som vinner eller om man ser på datorn efter jobbet imorgon :/ Ska även se om jag hinner svänga förbi farmor och farfar på söndag då de är lucia, får nog komma lite senare än alla andra eftersom jag även jobbar på söndag. Jag ska väl inte klaga över de eftersom jag snart är utan jobb, två veckor kvar sen vet jag inte vad jag gör :S Ovissheten tar kålen på mig och jag har världenes största ångest över att jag kanske kommer vara utan jobb efter årsskiftet.
Håll tummarna för mig att jag hittar något i tid!

I´ts up to u now!


091206

Här kommer lite bilder från igår


Cilla,Samir och Helle


Girl's gone wild


Jennifer




Två muppar i en smäll xD


185 dagar kvar

...till Sweden Rock och snacka om att jag längtar, vill bara komma bort ett tag och rensa skallen på alla tankar som man går runt och grubblar på och skita alltihopa. Allt jävla skit som finns i Väsby som man är så sjukt jävla trött på och inte blir de bättre heller!
Ska nog ta och börja lyssna på mina RIKTIGA vänner som bara vill mitt bästa eftersom de annars bara blir problem, vilket hände igår när jag va ute på Farbror vilket förstörde heeela kvällen så nu sitter jag här hemma hos mina föräldrar istället och tar de lungt men är sjukt jävla bakis från igår och lite minnesluckor har man också vilket inte sen som en höjdare.

Men men skit samma som sagt nu längtar jag till Europes konsert som är den 28 december på Hovet och sen längtar jag till Sweden Rock som är 9-12 juni nästa år :D


Europe 28 december, Hovet

Då har man varit och hämtat ut Europe biljetterna som jag har köpt, ena ska pappa antingen få i födelsedagspresent eller i julklapp hade jag tänkt mig och de blir tredje gången vi går på Europe då. Första gången va 2004 då va de bara jag och pappa som gick på konserten och vi hade ståplats, andra gången va 2006 då gick jag med pappa, mamma och mitt ex då hade vi sittplats vilket sög och nu 2009 ska vi gå på Europe igen och nu har vi ståplats igen :) Alla tre konserterna har varit i Hovet, så nu har man äntligen nånting att se fram emot nu när man har fått dom här trista nyheterna att jobbet som jag jobbar på går i KK :/ men man får väl försöka att se de ljusa i de hela om de nu finns något ljus i tunneln för mig. 
Såg ju även Europe på Sweden Rock i somras så de är inte sååå längesen jag såg dom men man kan inte missa någon av deras konserter nu när dom äntligen gjorde comeback 2004 efter så många års uppehåll så man vet ju inte hur länge till dom håller på :) så man får passa på helt enkelt!

Över till något roligare eller både och imorgon ska Helena ha fest eftersom hon åker iväg utomlands och kommer att vara borta i TVÅ månader :( Avundsjuk! 

Fuck fuck fuuuck!!!!!!

Vilken rolig nyhet vi fick på mötet igår på jobbet, vi kommer timanställda kommer att bli uppsagda f.o.m årsskiftet pga att företaget inte går runt men dom ska försöka se till så att alla får jobb ändå hur de nu kommer bli de vet jag inte så nu får man börja sätta sig ner och börja söka jobb IGEN!
Däremot dom som är fast anställda kommer att få jobb inne på Flygeln så dom är redan säkra med att få jobb....

Den här nyheten känns speciellt rolig just nu när de snart är jul och nyår och man ska gå runt med en knut i magen och känna att man inte har den blekaste aningen om hur nästa år kommer se ut. Så de är en jäääävla bra start på de nya året!!!!!
Jag hann jobba där i 1 MÅNAD innan vi denhära nyheten och de känns som om dom kunde ha meddelat mig innan jag sa upp mig från mitt andra jobb men tydligen så visste dom ingenting förräns i torsdags då "chefen" hade fått ett brev om dehära men som vi alla andra säger så måste dom ha vetat om dehär tidigare för de kan inte bara komma som en chock för "cheferna" liksom!

RSS 2.0