Förkyld

Förkylningen den blir bara värre och värre tycker jag =/ hemskt nu när de är fredag och helg för jag har inte tid att vara sjuk månaden framåt för jag är uppbokad varje helg vilket är skit roligt :) men de jag behöver är nog att vila upp mig och bli frisk vilket jag nog inte kommer bli på ett halvår eller nåt när jag har slutat här eftersom jag jobbar på en förskola :D haha!

Ikväll så bär de av till Elin som fyller 23år :) grattis gumman! Blir först tjejmiddag med ungefär 10 tjejer om jag och Helena hinner dit i tid annars så kommer vi tills festen börjar :D haha!
Skulle komma rätt så mycke folk enligt Elin eller hon hade i alla falla bjudit en massa folk så får se hur många som dyker upp och om vi går ut sen också för jag har lust att dra till Farbror ikväll eftersom Sur & Ful ska uppträda där ikväll. Hur sköna snubbar som helst :D men som sagt de visar sig väl ikväll hur allting blir för först måste jag ner till centrum och lämna in tre par skor som behövs klackas om och sen behöver jag hitta något fint att ha på mig ikväll =) mina två andra försök dom två senaste dagarna har inte varit någe vidare, har inte ett hittat ett skit som jag skulle vilja ha =/ hata hösten med alla deras tråkiga färger, usch usch!

Nu ska jag snart iväg med barnen på förskolan och gympa en av dom andra fröknarna :/ får se hur de går eftersom jag bara har varit med på gympan en gång tidigare och då fattade jag typ ingenting av vad jag skulle göra eller rättare sagt vad som krävdes av mig att jag skulle göra. Dessutom denhär gången så går jag med en av fröknarna som jag inte riktigt har fått kläm på vad hon tycker om mig :/ jobbigt jobbigt asså!
Får väl helt enkelt göra de bästa av situationen istället och slänga mig in i utmaningen och se hur de hela slutar, gott eller ont? :P hihi!

Fika ändå

Fick ett sms från Hanna på jobbet sen då hon frågade om vi kunde träffas :) vilket jag gärna ville så vi bestämde oss för att vi skulle ta en fika på Nya Konditoriet som ligger nära mig, hehe! Usch vad vi snackade en massa skit hit och dit, vilket va ganska skönt också eftersom vi inte har träffats på ett bra tag :/ tyvärr!
Precis under fikan så ringde mamma som skulle komma förbi mig idag och frågade om jag skulle äta med henne och Patrik vilket jag ville så då fick jag knata hem istället men kommer nog träffa Hanna ganska snart igen :P eller inte, haha! Hon pluggar och jobbar så hon har inte tid så ofta och dom gånger hon har tid så vill hon bara ta de lungt vilket jag kan förstå henne :) hehe!

Klippt mig?!

Igår skulle jag ha träffat Sanna eller Hanna för att kika runt lite i centrum, kände mig på shoppinghumör men tyvärr så har jag ont om pengar just nu :( måste börja omprioritera tror jag va de är för något jag verkligen vill ha. Kanske borde ge upp krogen nu ett tag fram över fast varje gång jag ska göra de så kommer de förhinder, till exempel så dubbelbokade jag mig i helgen på lördagen eftersom Sara ska fira att hon fyller 20 år då vilket jag har lovat henne sen längesen att jag ska komma på sen frågade Tatchi om jag ville hänga med henne ut på lördag och fira henne eftersom hon också fyller 20 år så fick säga tyvärr till Tatchi att de får bli en annan gång. På fredagen så fyller Elin 23 år så då ska hon ha kräftskiva samtidigt också =) helgen efter de på lördagen så ska jag grilla med mitt gamla jobb (CityMail) då Heidi vill att jag ska hänga med henne ut för hon ska fira att hon fyller 20 år :/ De vi kom fram till va att jag kunde äta med mitt gamla jobb och sen gå ut med Heidi och dom inne i stan för förmodligen skulle Tatchi komma på de så då kan jag gratta henne då :D

Igår så va jag och klippte mig eftersom de inte blev något med Sanna eller Hanna på L'image precis vid mig :) nära och bra! Däremot så visste jag inte riktigt hur jag ville ha min frisyr, de enda jag visste va att jag ville ha kvar mitt låååånga hår som jag har sparat så pass länge :) Fick iaf en friyr, snarliknanden den som jag hade förut när jag klippte mig så jag tänkte att nu ska jag komma till jobbet imorgon så ska dom få se =) jo men tjena är de någon som har sagt något om min frisyr än?! Nej inte en jävel inte ens Helena, min "storasyster" har inte sagt något alls :/ men de är inge typiskt när de gäller mitt hår, hahaha Måste i princip klippa de jättekort för att få någon reaktion överhuvudtaget.

I alla fall, idag på jobbet så åt vi fröknar och barn lunchen ute istället för inne :) tänkte att de skulle vara lite mysigare än att sitta inne vilket vi gör varenda dag, dag ut och dag in liksom men kallt va de i alla fall om händer tyckte jag :P Blev att vi gick in sen för att fira ett barn på dagiset med glass istället för att man inte skulle bli så kall av glassen eftersom de redan va så kallt ute.

Lööördag

Lördagen blev betydligt lugnare än fredagen i alla fall =) blev inte lika full och bakis eller full blev jag men inte lika mycke skulle jag kunna tro, haha! Kanske för att de inte blev någon efterfest denna gång utan man gick hem och la sig direkt och så va de inte så taggat under kvällen heller eftersom de inte va så himla mycke folk på Farbror men Sanna va full som vanligt :P hehe! Älskar dig gumman <3 Har saknat dig jätte mycke och de va längesen vi träffades också men vi kunde inte prata så mycke utan de får vi ta någon annan dag i stället över en fika när vi båda har tid med de.

Innan vi skulle ut så gick jag ner till centrum för att hitta något att ha på mig men de va inte de lättaste utan blev att man fick gå tomhänt hem istället för att vänta på att Emma skulle komma med mina leggings som jag hade bett att hon skulle köpa till mig :) så nya leggings hade jag i alla fall, leggings som ser ut som läder eller vad man ska säga och till de blev de en svart tajt klänning från Gina Tricot och ett rött skärp till och ett par pumps som är i leopard med lite glitter och stilettklack :P vilket Emma hjälpte mig att välja ut. Tack sötis!

Hård kväll

Fy fan vikken jävla baksmälla man vaknade upp med idag :/ den va inte nådig asså, hur ska man klara av att kurera sig från den och ta nya friska tag och gå ut idag igen?? :D haha Har gjort de sååå många gånger förr så varför ska man inte kunna göra de idag med? :P Måste bara få lite käk och vätska i mig, kanske gå och ta en fika med någon och få lite kaffe i mig så man får en koffeinkick :D hahaha!

Igår då blev de förfest hemma hos mig med Jessica,Emma och Sara kom en stund på slutet precis när vi skulle gå =) vi skulle gå förbi Farbror och se om de va något folk där men de visade sej att de va ENDAST 11 personer där inne så vi vände på klacken och gick till Magget istället där de va betydligt mycke mer folk än på Farbror.
På vägen ner dit så mötte vi upp Helena och hennes kompis Jenny som skulle följa med ut :)

Ja och avskedsfesten som vi skulle hålla för Emma ikväll blir inte av eftersom hon jobbar ända fram tills hon åker och den enda tiden som hon har att packa är ikväll så hon ska vara hemma och vara nykter men hon skulle komma förbi här en snabbis iaf :) lämna ett par leggings som hon har köpt åt mej, söta söta Emma <3
Så istället så blir de utgång med Sanna vilket va redan planerat för längesen att vi skulle göra eftersom hon jobbar inte på söndag vilket hon brukar göra varje helg :/ jobbar alltid helger så man hinner inte träffa henne så värst mycke nu för tiden :( Så ikväll blir de bara hon och jag kanske får se om de blir några fler men klagar inte om de blir bara vi två :) hehe!

Freeedag

Nu sitter jag med en kopp kaffe och en macka till på rasten på jobbet :) har nyss ätit lunch med dom små barnen eftersom dom stora barnen gick iväg på gympa och de behövdes inte 3 fröknar så jag fick stanna kvar vilket inte gör mig något :) skönt med lite omväxling då och då, hehe!

Kom på att jag måste gå förbi banken och lämna in ett papper med mitt kontonummer på så att jag får min lön in på mitt konto istället för hemskickat och så måste jag gå och hämta ut de på banken :/ Så de får jag ta någon dag nästa vecka på torsdag tror jag de får bli för de är den enda gången som dom har kvällsöppet.

Inhopp & Planer inför helgen

Stojj och stim ända ut i dagarna långa :) idag så fick jag vara med dom små barnen och hjälpa till eftersom en fröken ringde sig sjuk så jag fick hoppa in istället för henne. Så allt som allt är de 3 fröknar borta idag, chefen är på konferans ute i Sandhamn där min storebror jobbar som kock =) en annan jobbar inte på torsdag alls utan är ledig då och den tredje är sjuk som sagt så de är lite och stå i men de får lov att funka :P hehe!
Idag så går jag till klockan 4 sen efter de så tänkte jag åka förbi centrum en snabbis och inhandla lite mat och gå till systemet eftersom jag kanske inte hinner de imorgon för då stänger jag, slutar halv 6 då.

Planerna inför helgen är att på fredag så blir de utgång med Jessica i alla fall vad jag vet :) hon skickade sms igår och frågade om jag ville hitta på något på fredag och visst är inte jag den som säger nej till att hitta på något med mina kompisar. Så vi bestämde att vi kanske ska vara hemma hos mig eftersom hon inte har sett mina nya lägenhet ännu eller så blir de hemma hos henne :) men om vi är hos mig så har vi nära till allting och behöver inte oroa oss över de, hehe!
På lördag blir de avskedsfest hemma hos mig eftersom Emma åker iväg till England nästa torsdag och kommer plugga där i 3-4 år som sagt :( tyvärr så kunde Elaine inte komma hem till helgen, kostar för mycke att åka fram och tillbaks till skolan varje helg men vi bestämde oss för att vi ska överaska Emma borta i London med att komma dit veckan före jul eller något sådan eftersom jag har fått 8 dagars semester från dehära jobbet som jag måste ta ut innan jag slutar vid årets slut :D överlycklig över de, hihi!

Min snälla söta mamma

Mamma mötte vid station efter jobbet, hon bjöd mig på middag eftersom hon skulle iväg och sjunga vid klockan 7 så då är de onödigt för henne att åka ända till Nivsta fram och tillbaks när hon kan komma hem till mig och hålla mig sällskap en stund :)
Direkt efter maten så hoppade jag in i duschen för jag höll på att somna vid matbordet :/ om jag inte skulle ha hoppat in i duschen på en gång så skulle de nog aldrig ha blivit av skulle jag kunna tro, haha!
Men vad händer inte när jag skulle sätta mig framför datorn efter min sköna dusch jo då såklart så börjar msn krångla efter ett litet tag vikket jag verkligen haaatar när de händer =/ Man håller på att snacka med en massa folk och helt plötsligt så loggas man ut :@ irri!

Saknad & Arghet

Pratade nyss med Emma i mobilen på rasten på jobbet, hon bekräftade att de blir förkrök hemma hos mig på lördag i min nya lägenhet med Mathias,Sanna och möjligtvis Niclas också då vi ska ha avskedsfest för Emma som åker iväg till England nästa torsdag och kommer plugga där i 3-4 år :) :( är både glad och ledsen för hennes skull eftersom jag kommer att sakna henne så fruktansvärt mycke när hon åker men hon kommer att komma hem och hälsa på under loven :)

På jobbet så har de inte varit en enda lugn stund, inge ovanligt om man jobbar på en förskola men jag är helt slut i huvudet och längtar tills de blir helg så man kan få koppla av lite :) Idag så slutar man klockan 5 och efter de så ska jag nog förbi systemet hade jag tänkt och inhandla lite till helgen som kommer för sen efter de blir de direkt hem och börja laga mat,städa och röjja upp hemma i lägenheten. Ser ut som ett enda bombnedslag just nu pga alla jäkla kartonger som står överallt som JAG får packa upp inte får man någon hjälp av sin storebror som man bor där med nej nej utan han är hemma skitar ner och sen åker han bara tillbaks till Sandhamn och jobbar :@

Snabb uppdatering om mitt liv

Den 31/8 va min sista arbetsdag på CityMail (brevbärare), jobbet som jag har klagat mig över så många gånger förr till mina nära och kära :) tror dom har ledsnat på att höra mitt tjat och gnäll nu när jag har slutat där :D Istället så hittade jag ett nytt jobb via Helena från folkdansen som hade tipsat om mig till hennes chef, ett jobb på en förskola i Rosersberg som heter Maskrosen om de är några som känner till den. Så på de jobbet började jag direkt efter helgen alltså den 1/9 då jag hade sällskap till jobbet med Helena, tåget va försenat så de va skönt att ha henne med som har jobbat där ett bra tag redan :P
Va på arbetsintervju på förskolan Maskrosen några månader innan jag började där, de stod tydligen mellan mig och en utbildad förskollärare från Bromma. Fick reda på att jag hade fått tjänsten, vilket jag aldrig trodde att jag skulle få samma dag som jag skulle gå på semester på CityMail =) de va underbar start på semestern, kunde inte önska mig en bättre nyhet än den jag fick just då.

Den 1/9 va också samma dag som jag och min storebror Patrik flyttade till Björkvallavägen som ligger mer centralt än den gamla lägenheten som vi bodde i med mamma och pappa för dom har flyttat till Nivsta till en vill som dom ska renovera upp :)
Egentligen ville jag inte flytta ifrån våran gamla lägenhet eftersom jag har bott där hela mitt, ok förutom ett år då men de räknas inte :P men jag å Patrik va illa tvugna för vi kunde inte bo kvar själva i en 4:a med den höga hyran och alla räkningar som vi har, trist men verkligheten.

Kan även berätta att den 18/8 så piercade jag min tunga hos Ted's som ligger precis vid gamla godismonstret här i Väsby då Sanna va med och skulle vara ett moraliskt stöd men hon ville inte ens titta för de va så äckligt.
Jag tyckte d gjorde skit ont att ta hål där och sen fick jag bara äta flytande och skölja med saltvatten efter allting man åt och drack förutom vatten i två veckor.
Igår va stunden inne att gå och byta ut piercingen mot en koratare och ta bort läkningsstaven som jag hade innan som va sjuuukt jävla lång. Känndes jättekonstigt när han tog bort piercingen nu är man har vant sig vid att den ska vara där =P


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0