Hård kväll

Fy fan vikken jävla baksmälla man vaknade upp med idag :/ den va inte nådig asså, hur ska man klara av att kurera sig från den och ta nya friska tag och gå ut idag igen?? :D haha Har gjort de sååå många gånger förr så varför ska man inte kunna göra de idag med? :P Måste bara få lite käk och vätska i mig, kanske gå och ta en fika med någon och få lite kaffe i mig så man får en koffeinkick :D hahaha!

Igår då blev de förfest hemma hos mig med Jessica,Emma och Sara kom en stund på slutet precis när vi skulle gå =) vi skulle gå förbi Farbror och se om de va något folk där men de visade sej att de va ENDAST 11 personer där inne så vi vände på klacken och gick till Magget istället där de va betydligt mycke mer folk än på Farbror.
På vägen ner dit så mötte vi upp Helena och hennes kompis Jenny som skulle följa med ut :)

Ja och avskedsfesten som vi skulle hålla för Emma ikväll blir inte av eftersom hon jobbar ända fram tills hon åker och den enda tiden som hon har att packa är ikväll så hon ska vara hemma och vara nykter men hon skulle komma förbi här en snabbis iaf :) lämna ett par leggings som hon har köpt åt mej, söta söta Emma <3
Så istället så blir de utgång med Sanna vilket va redan planerat för längesen att vi skulle göra eftersom hon jobbar inte på söndag vilket hon brukar göra varje helg :/ jobbar alltid helger så man hinner inte träffa henne så värst mycke nu för tiden :( Så ikväll blir de bara hon och jag kanske får se om de blir några fler men klagar inte om de blir bara vi två :) hehe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0