Motivation?!?!

Har inte gjort ett jävla skit idag förutom att mamma skjutsade hem mig då jag åkte ut till dom igår :) När jag kom hem så somnade jag, hade inte sovit så mycke under natten. Sen vare tänkt att jag skulle åka ner till centrum och klippa mig men hon som skulle klippa mig va sjuk idag :/ tråkigt nog, behövde verkligen klippa mig men de får bli en annan dag istället. Meningen var att jag oxå skulle lämna mitt busskort till mamma som skulle låna de men hon fick åka förbi mig istället och hämta de.

Satte på en tvättmaskin och skulle sätta igång och plugga men de har inte gått så bra med de :( hittar ingen motivation till att plugga, min examination ska vara inlämnad snart och jag har i princip inte ens börjat med den..... Vad äre för fel på mig????!?!
Så istället för att plugga så åkte jag ner till centrum för att handla då stötte jag på farmor och sen Sanna från jobbet så stod och snackade lite skit innan jag åkte hem.
Känner att jag måste i alla fall läsa allting idag som ska vara läst tills imorgon och sen blire att göra iordning lite middag!

Schlager kväll!

Gårdagen va riktigt rolig faktiskt, den började med att jag mötte upp Helena nere i centrum eftersom vi skulle köpa allt till kvällens middag vilket skulle bli tacos efter vi hade handlat så tog vi en latte på Wayen's Coffee där vi stötte på Patrik så stod han där en stund och snackade med oss innan de va dags för oss att åka hem till mig och börja göra iordning maten innan Jenny skulle komma.
När vi kom hem till mig så satte vi igång direkt med att bleka min utväxt, vilket såg förjävligt ut :/ Så när de va klart så gick Helena för att möta Jenny och jag började med maten så när dom kom tillbaks så satte Helena i den röda färgen i mitt hår och Jenny gjorde klart maten :) Jäkligt gott va de!
Efter maten så va de dags för första delfinalen i melodifestivalen så under tiden den höll på så fixade vi iordning oss, Helena va stylisten för kvällen :P Vi blev riktigt snygga hela bunten!
De va riktiga skitlåtar som va med i melodifestivalen så efter den va slut så tog vi bussen ner till Ullis för att lyssna och även sjunga lite karoke innan de va dags att dra sig vidare till Magget och shake some buty ;)
När Magget stängde så tog jag taxi hem med Jonas och hans kompis, jättesnällt av dom!

Här kommer lite bilder från igårkväll!


Jag, Helena & Jenny




Och såhär ser min nya hårfärg ut :D




Uppdatering!

Oooooj vad längesen de va jag skrev i min blogg :D hahahahaaha!!! De har hänt jätte mycke sen sist jag skrev vet inte riktigt vart jag ska börja någonstans men de är väl bara att börja... Emh jag jobbar på Oliva Vård & Omsorg nu efter att Susanne's hemtjänst gick i KK men har tagit tjänstledigt därifrån nu och jobbar bara varannan helg och extra eftersom jag precis nyligen har börjat plugga på Stockholms Universitet till förskollärare, 3½ år utbildning. Hittills så har de inte gått nå vidare med pluggandet men hoppas på att blir en vändning snart annars kommer jag inte orka hålla så här i 3½år.
Har flyttat till en egen lägenhet i Carslund, en två på bottenvåningen med uteplats :P vilket inte är helt dumt när de blir sommar, har tyvärr inte hunnit utnyttja uteplatsen än eftersom jag flyttade in i november förra året men snart så är våren på väg och då blir de många rolig grillkvällar och sen sommarkvällar hemma hos mig :D
Emh... vet inte mer jag kan uppdater om nu som jag kommer på :/ kommer väl komma lite efterhand vad som har hänt i mitt liv de senaste året :P hahaha!!

RSS 2.0