Glömmde mobilen hemma :@

Jävla skit helvete, glömde min mobil hemma idag :@ Känner mig så jävla naken utan den, jag är en sån som är beroende av sin mobil och måste ha med mig den vart jag än går.
Så typiskt av mig att alltid glömma nånting eller att nånting ska gå fel under dagen. Märkte att jag hade glömt bort mobilen då jag skulle ta upp den för att kolla på klockan när jag gick från tåget till jobbet och så hittade jag den inte då kom jag på att jag inte hade lagt ner den i fickan så alla vet om de så om ni försöker ringa mig eller skicka sms och jag inte svarar så vet ni varför!

Tvillingens horoskop

Tvillingarna 22/5-21/6  (Aftonbladet)
Trots en på alla sätt lovande dag känner du dig lite utanför och avslagen. God vila hjälper en aning.

Tvillingarna 21/5-21/6 (Metro)
Du anar anledningen till någons agerande. Ändrade planer är ingen nackdel för dig.

Tvillingarna 22/5-21/6 (City)
Du är snabb och impulsiv och gör gärna saker som inte är riktigt genomtänkta. Försök att stanna upp och fundera lite.

Yrsel = Diabetes?

Mamma och pappa va precis förbi mig och hämtade Skrollan och Fanny följde med för dom hade varit och hämtat upp henne hos min faster, fatta att hon va glad att se mig :D sötnosen! Fick en present av dom också som dom hade köpt i Mora för att jag hade varit kattvak åt dom, en lila ljuslykta fick jag :) superfin va den och lyser fint.

Berättade för mamma och pappa att jag har börjat känna mig yr och orkeslös igår och idag även fast jag precis ätit och så att de inte riktigt känns bra och mår illa. Pappa vill att jag ska gå till doktorn för att göra en hälsokontroll och se om jag inte har fått diabetes eftersom de ligger i släkten, hoppas verkligen inte att de är något sådant utan kanske borde börja tänka på att dricka mycke vatten och äta lite bättre kanske till och med börja träna igen så man får igång döfläsket igen eftersom man har blivit lite av en slöfock efter man slutade jobba på City Mail :/
Nu är de fan dags att ta tag i saker och ting och komma i form till sommaren 2009!!!

Skrollan hämtas idag :(

Precis nyligen kommit till jobbet och än så länge så är de bara tre barn här men jag börjar inte förräns om en kvart så de kan ju rulla i fler barn speciellt sen till frukosten. Jag har funderat lite på varför de flöt på så bra igår på jobbet de berodde nog på att vi va full styrka med personalen och vi va tre Bergakungsfröknar så man inte behövde stressa som ett svin eller att de blev för mycke att göra för de va för många barn utan igår va de några som va borta också och har sportlov vilket jag mer än gärna vill ha, har inte åkt skidor på hur länge som helst :( vilket är väldigt trist!

Efter jobbet eller senare ikväll så kommer mamma och pappa och hämtar Skrollan :( Nu vill jag mer än någonsin skaffa en katt, de är ett sånt trevligt sällskap när man bor själv, att ha någon som bara är där liksom behövs inte mer än så. Så nu är de verkligen dags för pappa att hålla öronen öppna på jobbet :)

Line Dance

Hemma från att ha dansat lite line dance nu i 1½ timme och jag kan säga att idag gick bra på dansen och roligt hade vi också, tråkigt att min faster Anna inte va med idag men ikväll va hennes första kväll som hon skulle börja jobba natt så jag ska försöka lära henne dansen som vi lärde oss idag om jag fortfarande kommer ihåg den till henne :P Får se om de blir dom rätta stegen eller om jag lär henne fel, haha!

Jajuste de höll jag på att glömma att berätta hur de gick för pappa på öppet spår idag om de gick nå bra eller om de gick dåligt och såhär kan man väl säga, han hade tur i oturen den  stackarn. Han hade bra fäste med skidorna i början men sen blev de dåligt glid och han fick staka sig ner i nedförsbackarna vilket va tråkigt att höra för att skulle han ha fått en mycke bättre men turen som han hade var att ändå slog sin fjolårstid så iår blev tiden kl.06:39:32 - kl.13:45:19.
Starkt jobbat farsan Baloo!

Helvetes jävla skit piss :(

Precis kommit hem från att ha övningskört med Väsby trafikskola och de gick helt åt helvete, trodde verkligen att de skulle gå bra idag och  flyta på men icke sa nicke utan för de första så höll vi nästa på att krocka, de gick bara allmänt dåligt. Allt annat har ju gått så himla bra idag på jobbet och så vidare så då trodde jag att resten av dagen skulle flyta på lika bra :( men när de gäller mig så blir de ALDRIG så!!!

Ska snart ner och dansa lite line dance så får se om de går nå bra eller om de skiter sig också!

Pappersifyllnad

Då har man rast nu då på jobbet och än så länge så har morgonen börjat ganska så lugn förutom att en pappa kom och lämnade ett papper som en fröken eller chefen skulle skriva på och jag va den enda där så jag fick lov att göra de så jag hoppas verkligen att jag fyllde i rätt nu och gjorde precis som man skulle :/
Nu har ännu fler barn kommit och är full fart där ute medans jag sitter inte i personalrummet och samlar krafter till att gå ut dit till vilddjuren!

Mamma hjälpte mig med att fixa så jag får ett sms som visar vart pappa är på Öppet Spår idag och jag har fått ett hittills där de stod, 10597 Mikael Bengtsson passerade Smågan kl.07:57:59. Förväntas i Mångsbodarna 09:03 och i Mora 14:33. Önskade verkligen att jag va där uppe med dom som jag brukar vara när pappa åker Öppet Spår :( får se till att vara med nästa år då pappa ska åka Vasaloppet istället.

Nej nu ska jag ta och försöka läsa lite i teoriboken innan min rast är slut :)


Måndag morgon

"Underbara" måndagsmorgon, gick upp kl.04:15 idag så känner mig mäkta stolt över de att jag ens kunde masa mig ur sängen då när ändå är måndag, kunde egentligen ha sovit en kvart till men ville känna mig lite stolt idag.
När jag tittade nedåt sängkanten så låg lilla Skrollan där alldeles utsräckt och myste men när jag klev upp så blev de en jävla fart på henne, hon skulle vara med överallt där jag va men de känns riktigt skönt att få ha lite sällskap på morgonen. Apropå de så fick jag sällskap ner till station idag av en kompis som skulle iofs in till stan med tåget men inte klagar jag över att få lite sällskap på vägen ändå :) Hann dock inte prata så mycke eftersom de tar bara ungefär fem minuter eller att gå ner till station ifrån mig men de va i alla fall något så inte ska man väl klaga.

Så allt som allt så tycker jag att morgonen har börjat riktigt riktigt bra med andra ord får se hur resten av dagen kommer gå lika bra eller om den kommer gå åt helvete som vanligt?! De återstår att se!

Älskade Ipod jävel

Att de alltid ska vara så jävla svårt att överföra musik till min Ipod jämt, förstår mig aldrig på hur jag ska göra och önskar att pappa hade varit här och hjälpt mig och pratat med mig med sin lugna röst men nu va han inte här så fick fixa de själv och till slut så gick, fatta hur glad jag blev då?! Att äntligen kunna fixa någonting själv utan mammas eller pappas hjälp vilket inte är ofta men nu hade jag inget annat val eftersom jag inte bor hemma längre och jämt har dom vid min sida vilket jag saknar väldigt mycke men de är väl dags för mig att börja bli vuxen snart, eller?

En nagel gick sönder idag för mig när jag städade så beslutade mig för att sluta gå och fixa naglarna så jag klippte av alla och de känns skit konstigt med korta naglar nu när man har haft långa sen nyår men som sagt de är en vanesak och dessutom så sparar jag in pengar på att inte fixa dom.
Ska gå och lägga mig tidigt ikväll och mysa med Skrollan hade jag tänkt men blir nog inte så eftersom jag ska plocka undan disken och diska sen hitta kläder tills imorgon osv :/ puh!

Kattvakt

Direkt när jag kom hem från mamma och pappa (fick köra hem) så storstädade jag heeela lägenheten eftersom jag ska vara kattvakt åt mammas och pappas katt Skrollan och hon lever rövare överallt så jag måste få undan lite grejjer som ligger framme. Är dock inte riktigt klar med hela städningen har fortfarande lite kvar att damma och sen måste jag vattna blommorna, några blommor har redan dött :O ops :P
Eftersom jag tyckte att jag ändå hade varit så duktig med att städa lägenheten så bestämde jag mig för att baka en sockerkaka att fika med en kopp kaffe till så de är de jag sitter och gör nu samtidigt som jag kollar på tv men de är bara skit där :/

         

Kan berätta också att mamma och pappa åkte upp till Mora idag efter att dom hade lämnat av mig hemma hos mig för pappa ska åka Öppet Spår imorgon och förhoppningsvis så får han bra väder och glid på skidorna för nästa år så ska han åka Vasaloppet :D spännande och se hur de går för honom imorgon måste ringa och höra med mamma eller skicka sms med henne under dagen när jag är på jobbet.

Melodifestivalen

Nu har jag kollat klart på Melodifestivalen med en massa onyttigheter som man proppade i sig heeelt i onödan men ibland får man väl unna sig lite :P
Jag tyckte att dom bästa va Molly Sandén  och Micke Rickfors som va med i kvällens program men tyvärr så gick inte Micke Rickfors vidare varken till Andra Chansen eller till Globen vilket va väldigt, väldigt tråkigt :/ förstår inte hur svenska folket röstar egentligen men ja de är väl sånt som händer antar jag, ett bidrag gick i alla fall vidare som jag höll på så!



   

Icke bakis dag :)

Vilket hääärligt väder de är och underbart att inte behöva vakna upp bakis för en gångs skull på lördagar vilket inte är vanligt men jag åkte ut till mamma och pappa igår eller rättare sagt jag körde hit med mamma som satt bredvid mig och nästintill skrek när jag körde :D vad kan de ha berott på? Haha!
På vägen till mamma och pappa så stannade vi till vid Lunda Livs för att inhandla lite gott till ikväll och tills imorgon kväll då de är Melodifestivalen och de inhandlade blev detta:

Chips
Lösviktsgodis
Naturgodis
Zingo
Coca Cola
Chokladkaka
Knep & Knåp
Solo





Fredag den 13:e

va fan förra fredagen inte denhär jävla fredagen men de verkar som om de är idag eftersom de första jag gör är att försova mig imorse vilket jag ALDRIG gör men jag hade ställt väckarklockan fel på mobilen men som tur va så ringde mamma min för att höra om jag va vaken så jag stressade arslet av mig för att hinna med tåget, om de inte skulle ha varit för att jag skulle öppna idag på jobbet så hade jag inte stressat utan bara ringt och sagt att jag hade försovit mig och kommer när kommer typ. Så ja min morgon började inte direkt bra men sen när jag kommer till jobbet så är chefen den andra efter mig som börjar jobba och berättar att vi bara kommer bli fyra som jobbar idag, kuuul?? NEJ! Får väl helt enkelt bita ihop och tänka att när jag slutat jobbet så är de äntligen HELG, som jag har längtat!
Efter jobbet så ska ut och övningsköra med mamma så SE UPP :D sen så åker jag med hem till mamma och pappa för att vila upp mig för de känns som om jag håller på att börja bli sjuk vilket jag inte vill bli :(


Får en sådan person ens vara yrkesvägledare?

Nu har jag äntligen kommit hem från att ha varit och pratat med henne på vuxenstudier och inte blev jag nå jävla klokare av de, fattade inte ett skit av vad hon snackde om, tror nog inte hon fattade heller vad hon pratade om för hon kom på sig själv i slutet att allt hon hade sagt va fel, asså hallå??? Får man verkligen vara en yrkesvägledare då? Herregud! Nej jag har tänkt att försöka boka möte med den andra yrkesvägledaren istället och se om hon är nå bättre och om hon kan förklara allt på ett bättre sätt så att man förstår fan.

Nej nu ska jag ta och gå in på csn:s hemsida och se om jag kan leta reda på lite information själv istället.

Vuxenstudier

Fick öppna idag igen på jobbet men idag så hoppade jag in istället för Helena eftersom hon är på Teneriffa den jäveln men hon både jobbar och har semester kan man väl säga. Så efter jobbet idag så har jag planerat in ett möte med en på vuxenstudier för att prata om csn lån och bostadsbidrag och skit eftersom jag ska söka in till universitet IGEN :/ kom in förra gången men tackade nej eftersom jag fick förlägning på mitt jobb vilket jag ångrar lite idag men gjort är gjort!
Sen fick man höra att Jessica tydligen ska börja plugga nu i mars om man allting går som de ska med jobb och sånt hit och dit :) Hon ska plugga till undersköterska vilket verkar ganska spännande men är inget för mig, skulle inte klara av att jobba inom vården, mamma har dessutom avrådigt mig från att göra de.

Snart kommer barnen att börja rulla in här så de är nog dags att börja fixa till lite här innan dom kommer :)


Fretag

ÄÄÄNTLIGEN fredag, som jag har längtat till denna dag då man har slutat jobbet och de äntligen är helg igen. Vet inte riktigt hur kvällen kommer se ut idag, jag och Hanna hade pratat om att vi skulle gå ut idag för att fira hennes lillasyster Jennifer som fyllde 18 för någon vecka sen men sen har vi inte pratat något mer om de. Imorgon däremot så ska jag till min släkting som fyller år på alla hjärtans dag, själv så är man singel så får fira alla hjärtans dag med mina kompisar istället då jag ska på hemmafest hemma hos Elin, får se om de blir av för de va jag och Helena som skulle gå men nu har hon blivit sjuk :/ så får se. Sen hoppas man alltid på att få gå ner till Farbor sen vilket var väääldigt längesen man va där och shakade loss :P
Man får väl se vart jag dyker upp som sagt ;)

Övningsköra

Precis kommit till jobbet och sitter och väntar på att jag ska börja jobba om sisådär en halvtimma så passade på att skriva ett litet inlägg här lite snabbt.
Tänkte bara berätta att jag va ute och övningskörde med mamma igår, hon kom och hämtade mig på jobbet sen åkte vi till mamma's så bjöd jag henne på middag för jag hade inte orkat att laga iordning nånting igår tills idag så de fick bli så, laaatis! :D
Så nu tänkte jag vara lite duktig och läsa lite i teoriboken innan jag börjar så man kommer igenom den boken någon gång fan, så jääävla trist och långsam att komma igen men måååste verkligen läsa den nu :)

RSS 2.0