Middag för 3

Idag efter jobbet så blir de att åka in till stan med Helena och köpa ett nitbälte om jag hittar någon som jag verkligen vill ha och sen kanske gå och kolla efter klänning på Gina som man kan ha på sig på lördag då Malin ska ha inflyttningsfest vilket jag och Helena ska gå på sen får man se om jag åker tillbaks till Väsby och går ut :) de visar sig!


Men ikväll så händer de andra bullar nämligen att jag, Helle och Jessica ska laga och äta middag hemma hos mig och dricka lite gott vin till maten sen visar de sig om jag och Jessica stannar kvar hemma hos mig och dricker eller om vi hittar på något annat som att följa med Helle hem till hennes kompis och dricker lite där eller något, får se som sagt vad som händer och sker :P

Hoppas bara att de blir en jävligt rolig och lyckad kväll ikväll vilket jag behöver och förtjänar tycker jag!


Influensan

Har legat hemma i en vecka nu i influensan vilket inte har varit de roligaste direkt men sånt som händer när man jobbar på en förskola. Saken blir inte bättre att imorgon är de fredag och då är de meningen att vi ska fira Hannas lillesyrra Jennifer som har fyllt 18 men hon har tydligen också blivit sjuk men vill ändå ut och festa. Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra för jag funderar på att åka hem till mamma och pappa för att vila så jag inte blir sjuk igen nu när jag väl har blivit frisk men samtidigt så vill jag ut och festa. Får nog förmodligen ta igen de nästa helg om jag ska med och fira Helle på fredag som fyller 20 imorgon (grattis) och sen på lördagen så har jag lovat Malin att komma på hennes inflyttnningsfest i Rotebro så får väl palla mig dit :D när jag väl ha lovat på fyllan liksom!

RSS 2.0