Valborg!

Bestämt mig för att åka ut till mamma och pappa idag efter jobbet för att fira valborg, vi kommer nog säkerligen åka iväg till en brasa nånstans och titta sen får man se om några släktingar kommer ut också... Kände att jag behövde åka ut till dom under valborg för annars så kommer jag bara att gå ut på krogen och jag orkar inte med en massa tjaffs och drama som uppkommer jämnt när man är ute :S så trött på all skit!


Halsfluss?

Är precis hemkommen från mammas jobb där jag har skrivit klart texten om vad jag har reflkterat kring dom två kapitlerna som jag har läst ur boken "Tio år efter skolreformen" och skrev även ut texten på mammas jobb eftersom jag inte har någon skrivare hemma :/ måste nog ta och skaffa de, ha prioritet nummer ett :) Så nu är jag alldeles trött och slut i huvudet och ska hoppa i säng för att kunna komma upp imorgon men först måste jag ta fram kläder som jag ska ha på mig imorgon vad de nu kommer att bli.

Planerna inför valborg blir nog att åka ut till mina föräldrar eftersom jag känner i halsen att jag snart kommer ha halsfluss för jag har haft skit ont i halsen idag och nu gör de ont även när jag pratar så får se om de har blivit värre imorgon. Om jag åker ut till mina föräldrar under valborg så kommer vi nog åka ut till en brasa där va alla samlas :) hoppas på att de kommer bli grymt roligt!


Tio år efter förskolereformen

Sitter och försöker pina mig igenom två kapitel ur boken "Tio år efter förskolereformen" "Nationell utvärdering av förskolan" som jag måste läsa och reflektera och skriva 1 A4 om och de går huuur segt som helst, har grus i ögonen och kan inte hålla dom öppna men jag måste vara klar tills på onsdag då vi ska på ett dialogseminarium och prata om dehär och läsa vad alla andra har skrivit för tankar. Saken är den att jag inte fattar nånting, som vanligt :/ och därför blir jag ännu mer irriterad och inte vill göra dehär alls men jag MÅSTE de :(

Lämnade in min önskan om semester idag till chefen idag så nu har jag bara 7 arbetsdagar kvar se slutar jag på förskola och har semester i 9 dar sen börjar jag jobba som personlig assistent vilket kommer vara väldigt spännande men också väldigt skrämmande eftersom de är nytt och nånting som jag aldrig har gjort förut men som kommer att bli en ny erfarenhet i livet :)


Nej nu ska jag ta och gå ut och sätta mig på balkongen, ta en cigg och läsa mer än bara en sida ur boken vilket de är jag har gjort hittills!!!


17 arbetsdagar kvar!

Då är de bara 17 arbetsdagar kvar på förskolan som jag jobbar på eller jag har lagt in en önskan om semester dom två sista veckorna som jag jobbar på förskolan eftersom jag ska jobba som personlig assistent sen och då kan jag börja och jobba tidigare hos dom i sånna fall :)

En annan sak att se fram emot också de är Sweden rock som är om 37 dagar, lääängtar som fan tills vi åker dit och ser alla band som ska uppträda och få uppleva hur de är på en festival, första gången jag är på en!


Dop och hemmafest

Är heeelt död idag, de va längesen man drack såhär mycke så man blev en aning full under kvällen :) Dopet var hur fint som helst och Lukas va jätte duktig i kyrkan, han varken grät eller skrek, sååå duktig lillkillen!


                                    Malin,Fredrik och Lukas

Efter dopet så ringde Sara mig och undrade om jag ville hänga på hem till hennes kille Patrik och dricka lite med några i Carslund och de slutade med att vi va kvar där heeela kvällen så vi kom aldrig iväg till Magget :/ jag ville som va skit taggad på att gå ut igår kväll men så blev de inte, kanske va tur de! Jocke och Matte kom till Patrik sen under kvällen och sen va dom snälla nog att skjutsa hem mig :D
Somnade diiirekt när jag kom, va så sjukt jävla trött!


                                    Outfiten för dopet

Dopdag för lilla Lukas

Ska snart börja fixa iordning mig ska bara ta och äta lite lunch först för att sen åka till Väsby på dop, är ute hos mamma och pappa just nu i Nivsta och hälsar på lite :) Efter dopet så ska jag kanske in till stan sen för att fika med en gammal klasskompis som jag inte har träffat sen studenten i princip, ska bli kul!
Senare ikväll så får vi se om de blir nån utgång eftersom jag har varit så sugen på att gå ut nu, har inte varit ute på krogen på några helger nu så tycker att de börjar bli dags, däremot så kommer jag att bryta mitt löfte som jag skulle hålla :/ att jag inte skulle gå ut på krogen förräns jag ska till Sweden rock i sommar :) men lite får man väl tänja på gränserna ibland när begäret är för stort? :D

Mysmiddag med mig själv ikväll? :)

Blev inge av att åka med Hanna till Enskede, kände att jag inte riktigt orkade att ta mig hem därifrån sen på kvällen så då funderar jag istälelt för att kanske köpa nå god mat och nåt gott vin och sätta mig hemma och ha en mysmiddag för mig själv och unna mig lite lyx, vad sägs om de? :) De borde jag väl förtjäna efter en lång och hård arbetsvecka och nu när de dessutom är sånt himla fint väder ute :) hoppas bara att värmen håller i sig till kvällen också så man kanske kan sitta ute på balkongen och äta. De enda problemet som finns är att mina grannar ser rätt in på min balkong så de känns inte så roligt att sitta och äta där medans dom ser på :/ äsch man får väl lösa de på nåt sätt... Sen efter middag eller imorgon på förmiddagen så ska jag städa upp i lägenheten har jag tänkt för nu börjar de bli stökigt igen och de är inge roligt att ha de så.

Arg på mig själv :@

Jag bestämde mig för att jag ska ringa till ett jobb som en kompis har tipsat mig om men jag är så feg och nu har jag skjutit upp de hela i några dar och de gör bara saken värre sen så skulle jag ha bokat fler körlektioner för längesen också men de har jag också skjutit upp nu ;/ blir arg på mig själv. Hade tänkt ta tag i saken idag på rasten men de har inte blivit av men jag måste höra med min arbetskollega/kompis om jag har fått de andra jobb som hon har rekomenderat mig på så jag vet vad jag ska säga om när jag kan börja och så så de är de första jag måste göra.

Imorgon blr de kanske att åka till Enskede med Hanna och äta middag med några kompisar till henne då en av dom fyller 21 men får se hur vi gör, inte bestämt oss än :) :/

Tankar som driver en till vansinne!

Jag förstår inte riktigt hur mycke jag kan sitta och tänka och fundera på saker och ting, om och om igen :/ blir alldeles trött i huvudet men ändå så forsätter jag...

På fredag så ska jag äta middag med Hanna antingen ute någonstans eller göra iordning middag hemma hos mig och bara ta de lungt :) så kommer att behöva städa iordning lägenheten ikväll eller imorgon så de ser snyggt ut om hon kommer förbi :) resten av fredagen kommer bli lugn eftersom jag ska på dop på lördagen då Lukas min kusin ska döpas!
Sen kommer nog förmodligen lördagskvällen också att bli lugn eftersom jag har gjort ett löfte med mig själv som ni kan läsa om i ett tidigare inlägg. Man kanske ska köpa något gott och sitta och svulla framför tv:n och se på någon bra film på lördagskvällen, vad sägs om de? :)

Tro de eller ej!

Men jag vill flytta hem igen :( saknar ändå att bo hemma med mamma,pappa och storebror även fast vi gick varandra på våra sista nerver precis innan vi flyttade isär men jag saknar sällskapet och råden som man kunde få när man ville utan. Men jag tänker inte flytta ut till landet bara för att bo hemma igen utan får väl ta och se till att ändra på min levnadssituation då jag varken är nöjd med hur mitt privat/jobbliv ser ut i nuläget :/
Kan inte någon bara säga till mig vad jag ska göra med mitt liv istället???


Lumpenprofil

Hälsa och fysik
Du tar det lugnt, det är bra. Du verkar inte stressas av den allmänna hetsen att träna varenda dag. En måttlig dos motion rekommenderas ändå för att förebygga sjukdomar framöver.

Bra tips om kost och träning hittar du på madeinlumpen.se


Logik

Du har troligtvis lätt för ämnen som har att göra med systematisk kunskap, som matematik och datakunskap. Är du mer lagd åt det humanistiska hållet kanske filosofi är det som passar dig. Du skulle förmodligen gilla ett arbete som kräver förmåga att analysera. Vad sägs om nationalekonom, företagsekonom eller lärare i filosofi, religionskunskap och samhälle?


Språk

Din språkförståelse är mycket bra. Läser du mycket? Lämpliga yrkesområden kan vara lärare, översättare, tolk, journalist eller författare.


Personlighet

Du kommer troligtvis att trivas bra med ett självständigt arbete. Du kanske är bra på att komma på lösningen på uppgifter på egen hand? Du trivs antagligen bäst med det som är bekant och som har en tydlig struktur. Gissningsvis har du inga stora behov av äventyrligheter.


        Utbildningar i lumpen som kan passa dig:

  • Musiksoldat
  • Bevakningssoldat
  • Bevakningssoldat bilförare
  • Sambandsman, förare

     

Testa om du är redo www.lumpen.nu


Strul och åter strul!

Första dagen på jobbet efter att man har varit sjuk i en vecka och de första man får veta är att två kollegor är sjuka och att imorgon ska vi ha brandutbildning och personalmöte då jag har bokat in en körlektion så de känns ju skit kul. Berättade de för chefen när hon ringde men hon skulle höra av sig under dagen om jag kunde slippa både brandutbildningen och personalmötet :/ så hoppas på de eftersom de är min sista körlektion och i sånna fall så måste jag av boka den körlektionen idag senast kl.13:00 så hoppas att hon hinner ringa före dess annars så måste jag betala för den lektionen i alla fall fast jag inte går på den, typiskt! Eller så skiter jag i de och ringer nu på en gång och avbokar lektionen, vad tycker ni?

Nykter helg!

Min alkoholfria helg var en svår utmaning men jag klarade av den tack vare att jag åkte ut och hälsade på mamma och pappa annars skulle jag nog ha varit jääävligt frestad att gå ut eftersom de va flera som skulle komma till Väsby som jag inte har träffat på lääänge men jag stod emot frestelsen :D stort utav mig tycker jag!
Så nu idag så ska jag stanna kvar hos mamma och pappa för att äta lite lunch/middag och sen så ska jag åka hem till allvaret för imorgon så är de jobb som gäller och jag vill verkligen inte jobba :/ tur att jag har Helena på jobbet i alla fall :P och snart går min anställning ut i maj så de är kanske dags att börja söka jobb för annars står jag där i skiten :/ Helena på mitt jobb slutar samtidigt som mig och hon jobbar som personlig assistent och har fått in mig på en tjänst där men de är ingen stor tjänst men de är i alla fall nånting att börja med :) så dom ska väl ringa mig snart förhoppningsvis så att jag kan komma på intervju och pratade med dom och så :)
Har verkligen stooora förhoppningar på att jag får dehära jobbet!!!

Sjuuuk :(

När jag kom hem från jobbet i tisdags så somnade jag direkt på soffan och när jag vaknade så kände jag mig så illamående men gick ändå upp för att hänga upp tvätten och under tiden som jag höll på med de så kom de en stor våg av illamående och jag börjar att spy för fulla muggar, tur att jag va nära toaletten för de gick inte att hejda och jag som ALADRIG spyr och då menar jag aldrig men efteråt kände jag mig lite bättre men de va bara att ringa chefen och säga att man inte kan komma och jobba imorgon så låg i sängen hela dagen igår och mådde bara illa. Jag kan inte äta nå mat utan dricker bara yoghurt men mår illa av de med så kommer vara hemma resten av veckan och helgen kommer nog också bli lugn får se hur man mår om man kanske orkar att gå på bio eller ta en fika inne i stan med en kompis :)


50 dagar kvar till Sweden rock festival!!!

Då har man blivit sjuk, har feber, ont i halsen och är förkyld :/ ändå så går man till jobbet, sån är jag :) Får se om de blir bättre under dagen eller om man stannar hemma imorgon och kurerar sig så man i alla fall frisk till helgen. Men de kommer att bli en lugn helg har jag bestämt ingen utgång eller så utan har bestämt mig för att jag ska inte gå ut på krogen och dricka förräns jag ska till Sweden rock festival. Tror ni jag kan hålla de?
 

Vilket jävla sugigt väder

de är ute idag :/ regnade imorse och nu är de bara allmänt grådassigt, hur kan man bli på bra humör då liksom? De enda positiva att efter jag slutat jobbet idag så är man lååångledig och jag ska åka och hälsa på min mamma och pappa under påsken och äta god mat :) och bli tjock och fet, vilket jag redan är men ändå :P haha!

Jag och Helena bestämde och för att på tisdag nästa vecka så ska vi ta och cykla hem från jobbet tillsammans, får se hur de går xD Förhoppningsvis så går de som en dans på rosor men de gör aldrig när de gäller mig!!!


Påskägg på jobbet :)

Tänka sig vilken omtänksam chef  vi har som tänker på oss hårt arbetande anställda. Kom in till personalrummet imorse och fick se att de låg påskägg på bordet med en lapp från chefen där de stod "GLAD PÅSK MINA SMÅ KYCKLINGAR / HÖNS MAMMAN" då blev man väl inte liiite glad heller? :) Så förhoppningsvis så fortsätter denna dag i den goda positiva andan :)

Tänkte hoppa upp på cykeln efter jobbet idag om vädret vill de, hörde på radio imorse att de kanske blir regn under dagen men jag hoppas verkligen inte att de blir de... *Håller tummarna*

Fan nu jävlar blir de andra bullar!

Tog mig i kragen när jag kom hem efter jobbet idag, tog fram cykelpumpen och gick ner till cykelkällaren för att borsta bort dammet från cykeln och satte igång att pumpa upp däckerna för att sen dra ut i de fina vädret och sätta sig på cykeln och ta sig en runda. Då visade de sig att bakdäcket hade bilventil så fick ta mig sakta men säkert till Statiol för att använda pumpen där, fattade inte hur pumpen fungerade så frågade den som var framför mig om han kunde hjälpa mig och de gjorde han gärna :D När däcket var pumpat så va de bara att sätta igång och jag va ute och cyklade i ungefär en timma och snacka om att man har latat sig rejält efter jag slutade på CityMail, höll på att dö! Så jävla jobbigt va de men jag kom hem till slut och nu värker mina ben, kommer nog att ha världens största träningsvärk imorgon :/ men då känns de att jag lever i alla fall och att de jag gör ger någon effekt också :P


RSS 2.0