Rotebro & Barkaby

Ojojoj vad jag har shoppat idag men de är löning då får man väl ta och unna sig lite saker tycker jag :) Kom nyss hem från Barkaby där jag va med mamma och pappa, först och främst så va vi på Coop Bygg i Rotebro där dom hade 70% på i princip alla varor eftersom dom ska lägga ner affären så där fyndade vi lite saker sen som sagt så åkte vi till Media Markt i Barkaby och dom köpte en diskmaskin så de blir ingen födelsedagspresent till mamma eftersom hon va med och köpte den. Sen åkte vi runt överallt kändes de som, vi va på Ikea och skulle kolla om dom hade någon plastjulgran istället så stötte jag på Kisse,Amir och Rosanna ni vet "storbloggarna" hahahahaa! Fy fan vad patetiska dom va i verkligenheten och så som dom skämde ut sig inför allt folk som dom sprang runt och fjantade sig, hahahahaha! Aja skit i dom utan vi hittade ingen julgran där så vi åkte vidare till Bauhaus men där hade dom ingen som dög så då åkte vi vidare till Jula och där ääääntligen hittade jag en julgran i plast som va på kampanjpris!!!

Nu ska jag nog ta och försöka packa upp alla saker som jag har handlat kanske ta lite bilder på de jag har handlat, får se vad jag känner för :) just nu känner jag mig heeelt utslagen och vill bara slänga mig på soffan och glo på tv ska ändå upp tidigt imorgon bitti för att åka och jobba :/ suck!

SRF 2010

Dom 6 första banden som är klara för Sweden Rock Festival 2010 är upplagda nu på deras hemsida http://www.swedenrock.com

* BACHMAN & TURNER
* BIGELF
* SAGA
* UNISONIC
* JORN
* MOTHER´S FINEST


Tack

...pappa och Thom för hjälpen med bilen idag och hoppas att den inte ska krångla mer. Håller tummarna för de i alla fall!
Lampan till oljan har lyst och låtit nu några dagar och de konstiga är att oljan inte är slut utan topplocket kanske hade gått på de och sånt inte jag lust att sitta och betala men Tom ringde sin pappa så dom kom fram till att de kanske va nå glapp nånstans i stället och så kollade dom och de va en massa olja så dom torkade rent så nu får vi hoppas på att de va de som va problemet med oljelampan. Om inte så byter jag bil med Tom men då får han se till att fixa avgasasystemet som lossnade härom dan :P hahahaha!
Får se vad som händer och sker!

Pappa kommer och hämtar mig snart vid 3 så ska vi åka till Barkaby och köpta en diskmaskin som jag tror mamma ska få i födelsedagspresent då hon fyller 50år på söndag!
GRATTIS I FÖRSKOTT MAMMA!


Blixten & Sigge

Titta på domhär sötnosarna!




Stackars

...mina små fötter och mitt arma huvud efter gårkvällens bravader! Hanna kom över till mig och vi tog något glas vin och bestämde oss för att gå ner till Fame för att kolla in läget och ta ett glas öl eller något så när vi kom dit va de fullt drag och de roliga va att man träffade på folk som man inte har sett på hur länge som helst, riktigt roligt :D
När Fame började stänga vid 01:00 tiden så kände vi oss redo för att gå vidare till Magget och fortsätta festen där vilket i princip alla som va på Fame gjorde! Väl på Magget så träffar jag på Anna (min kusins ex) och hennes tjejkompis sen träffade jag även på Janne (en kompis inom släkten) min faster Anna, min kusin Johanna, hennes pojkvän Abdasalam och hennes kompis Linda. Jag träffade även på en av mina bästa killkompisar Mathias och Tony som är en gemensam kompis till oss så kvällen blev rätt så lyckad förutom att jag hade så fruktansvärt ont i mina fötter eftersom jag hade gått så mycke dagen innan när jag va inne i stan så de är ganska förståeligt. Så imorse när jag vaknade, åkte ut till mina föräldrar förresten igårkväll så jag vaknade av att mamma ropade att frukosten va klar. LYCKA! Då kände jag att jag knappt kunde gå på fötterna och knappt öppna ögonen för att jag hade  så ont i huvudet men nu har baksmällan sakta men säkert börja gå över :)

Här kommer lite bilder från igår!








Hanna gör reklam för rött läppstift

















 

 


Kelly´s & Harry B James

Herregud vilken kväll de va igår!
Först och främst va jag iväg till min farbror och hans fru för att fira min kusin Matilda som fyllde 5 år :) stooor filcka har hon blivit nu, vuxit så himla fort att man inte hinner med. När vi hade varit där i ett par timmar så va de dags för mig att åka hem och börja fixa iordning mig för Daniel (min kusin) skulle ringa mig lite senare för jag skulle hänga på med in till stan till Kelly´s med han, Flinken och några kompisar till dom och jag fick inte med mig nå kompi utan jag blev ensam tjej med gjorde inte mig något :P
Saken va den att de sög riktigt ordentligt på Kelly´s så vi tänkte att vi drar till Ett Ställe så jag och Daniel började traska på i förväg men vi hittade inte de stället så istället så drog vi två till Harry B James och de va jag jäkligt glad över kan jag säga för fy fan vad snygga killar de va där :D Inte konstigt de är ett rockstället och jag ääälskar som sagt rockkillar så de va som himmelriket för mig eftersom dom också bara spelade rockmusik där såklart. LOVELY!
Kvällen slutade dock inte lika bra som den hade börjat eftersom jag och Daniel kom ifrån varandra precis när dom började stänga så jag tänkte jag går mot nattbussen så kanske förhoppningsvis Daniel är där men de va han inte utan jag fick småspringa till bussen för den stod redan där så jag hoppade på den och försökte ringa Daniel men då va hans mobil avstängd men har pratat med honom idag och fick en förklaring på vart han tog vägen men de är en annan historia de xD hahahahahaa!!!


Hårfärgning

Sitter med färg i håret just nu (rött såklart) som mamma hjälpte mig med att färga, tack så mycke! Så som sagt de blev ingen utgång för mig ikväll heller :O utan istället blev de middag här hemma hos mina föräldrar, pannkakor blev de :D mumsfillibaba! Efter de så blev de spelkväll vi hann med att spela kort,packa åsnan,alfabet och kina schack så man börjar känna sig riktigt gammal när man börjar stanna hemma på en lördagkväll bara för att sitta och ta de lungt och spela spel med sina föräldrar :P haha! Men som sagt jag tror nog de behövdes, vila upp sig lite innan man ska börja en ny hel jobbvecka igen men jag är glad över att jag bara jobbar dag nu och slipper alla sena kvällar...

Mojje - Var Ligger Landet Där Man Böjer Bananerna


Relaxing

Kom upp från utomhus jazuccin för ett litet tag sen, är ute hos mina föräldrar och vilar upp lite eftersom alla verkade så sega och otaggade på att gå ut så orkade jag inte att bara sitta hemma och uggla så bestämde mig för att åka ut hit istället. Sen så fick Blixten träffa Sigge igen också, så nu leker dom för fullt så jag äääntligen får lite lugn och ro :)

Nä men får se om man kanske kan slita sig imorgon bitti och åka hem och dra ut på stan sen senare på kvällen men då måste man förbi bolaget och sånt skit först och främst :/ Möjligtvis ge sig ut och försöka hitta något att ha på sig senare på kvällen när man ska dra ut.

091105

Man känner sig inte riktigt dålig av att åka och äta middag på McDonald´s och sen så sitter man hemma och kollar igenom gamla bilder från förra året och börjar inse hur mycke man egentligen har gått upp på ett år :/ de är helt sjuuukt! Jag har suttit och klagat alldeles för länge nu att jag ska ta tag i saken och börja motionera men jag behöver någon som ger mig en spark i baken eller så får jag fan ta och börja jobba på CityMail igen för då rasade jag i vikt, haha!
Så egentligen har man bara sig själv att skylla att man har låtit de gå såhär långt när jag hade gått ner så mycke i vikt förut men som sagt man får väl ta och bita i de sura äpplet om man ska vara snygg till beach 2010 och slippa att bada i vassen ;P



Här kommer lite bilder på mig från 2008









Tvättstugan!

Sitter just nu nere i tvättstugan och gör någon nytta eftersom de ändå är så tråkigt väder ute :S Blåser kallt och så har de snöat lite ute också men de ligger inte kvar något på marken vilket är trist! När jag är klar med tvättstugan så ska jag fixa iordning mig lite sen ska jag och Patrik (min storebror) åka ut till mina föräldrar och äta middag med dom :D


Fredag/Lördag

"Första" dagen på nya jobbet va igår och de kändes hur skönt som helst att få slippa mitt gamla jobb däremot så kommer jag fortfarande vara kvar som sjukvikarie där men då kan jag säga ja eller nej om jag vill jobba.

Min sista dag på gamla jobbet va i fredags så att fira de började kvällen med att Bine kom hem till mig så drack vi lite och pratade om killbekymmer som alltid ska existera! Efter de när vi hade fräschat till oss lite så gick vi ner till Fame för att möta upp Jessica, Johanna och även Emma som jobbade för att hålla henne sällskap lite sen va de även väldigt mycke folk där som man kände, roligt att träffa vissa som man inte har träffat på grymt länge :) När Fame stängde vid 01 så gick vi vidare till Magget vilket många andra också gjorde men där va de inte lika roligt som på Fame och dessutom sög musiken där.
När Magget stängde så försökte Fredrik (Jessicas pojkvän) dra med mig hem till dom på efterfest men jag vet hur dom brukar vara xD haha! Alla däckar och de pallade inte jag med så jag började traska hemmåt istället för jag skulle ändå åka ut till mina föräldrar på lördagen för att bada i jacuzzin, äta middag och ha myskväll med dom :)

Så som sagt på lördagen packade jag in Blixten i kattburen och bärde mig av till mina föräldrar som bor ute på landet. Vi såg filmen Den Grymma Leken och tyckte inte den va någe vidare så vi kollade på AnacondaS Trail Of Blood efter de och den sög ju i princip lika mycke så jag rekommenderar inte dom filmerna för 5 öre!

   



RSS 2.0