KÖRKORT

Ja ni som nu inte har fattat de ännu från de jag skrev i förra inlägget så är den stora nyheten att jag har tagit körkort :D Tog körkortet i tisdags den 25:e augusti 2009 så nu får ni se upp på vägarna när jag är ute och kör, hehe!
Är otroligt glad och vilken frihet man har nu när man har körkort, får låna mina föräldrars Ford så länge tills jag köper en egen bil vilket kanske blir av imorgon dåra. Så som sagt Forden får jag låna när mina föräldrar inte behöver den eftersom dom har två bilar som dom kan använda och samåka med :)

Förskola!

Är på mitt gamla jobb i Rosersberg och jobbar idag på förskolan Maskrosen och nu har jag rast innan vi ska äta lunch och sen ha vila. Jobbar till 17 idag och imorgon ska jag jobba här med 8-14 sen ska jag åka direkt till pappas jobb för att kolla på en bil som jag möjligtvis ska köpa, en vit Volvo 440 :) de är pappas arbetskollega som ska sälja bilen.

Efter jobbet så ska jag åka till Märsta för att handla lite på Willys, behöver ha hem lite basvaror så passar på att åka till Willys då eftersom de är mycke billigare där :P
Sen måste jag nog förmodligen tanka också så får väl ta och svänga förbi JET sen också eller om jag gör de imorgon bitti efter att ha varit hos pappa och kollat på bilen.



Mysigt ute på landet

Mmm vad goda pannkakorna va, man kan aldrig komma ifrån att mammas mat är de godaste som finns i hela världen :)

Nu tror jag alla sitter hemma nånstans och dricker och är nog snart på väg ut på krogen medans jag sitter ute på landet och myser och har de gott men imorgon är jag ute och svänger mina lurviga också så se upp för här blir de dansa av!

Kattungar!

Har precis varit iväg och kollat på katter hemma hos min pappas arbetskollega för att kolla ut en katt åt mig men mamma fastnade även för en katt så de kommer väl sluta med att mamma kommer hem med en till katt och pappa blir skogstokig :D
Jag fastnade för två stycken katter och har svårt att bestämma mig för om jag ska bara ta en som jag tänkte från början eller om jag ska två eftersom då har dom sällskap när jag inte är hemma MEN dom kommer leva rövare hemma i lägenheten då! Hmmm ja jag har ju ett tag att bestämma mig på så får grubbla över hur jag ska göra :) men vad tycker ni?

Nej nu ska jag gå och hjälpa mamma med middagen (pannkakor blir de) :) Är ute och hälsar på dom lite, får passa på när jag ändå är ledig för en gångs skull men imorgon blir de fest, min kusin fyller 22!!!

Regn

Vaknar upp och ser att de regnar utanför fönstret så jag vände på mig och somnade om igen för att vänta på lite bättre väder men de har inte blivit nåt ännu förutom att de äntligen har slutat regna.

Tänkte ta och fixa iordning mig i tid för en gångs skull så jag slipper springa runt som en irren höna överallt för att hinna med tåget till jobbet, jobbar 17-24 idag och även imorgon men sen är jag ledig ända fram tills på onsdag :) uuunderbart!
Hoppas bara att jag får låna en sak av mamma och pappa imorgon skulle vara skönt att låna en sak av dom när jag ska jobba imorgon men berättar inte vad för de är fortfarande hemligt!

Onsdag - Jobba från 17-24
Torsdag - Jobba från 17-24
Fredag - Möjligtvis åka och kolla på en katt.
Lördag - Två av mina kusiner fyller år och så blir de nog förmodligen utgång till Magget.
Söndag - Slappdag!!!


Här kommer en liten musikvideo som kanske piggar upp denna trista onsdag.

Världens lyckligaste person!

Oj, vet inte vart jag ska börja nånstans förutom att jag är världens lyckligaste person i hela världens just nu :D Har inte varit såhär lycklig på över flera år och mina närmaste vänner vet varför så jag behöver inte gå in på de tråkiga nu utan istället fira att jag är så lycklig. De handlar inte om kärlek de ska ni ha klart för er för sånt har jag verkligen inte tid med nu i mitt liv.
Kommer inte berätta varför jag är så lycklig som jag är just nu utan jag berättar de när alla mina närmaste vänner och släktingar har fått veta de först sen kommer jag berätta för alla läsare :) lovar!

Outfit



Klänning -
H&M
Skärp - Punkt Shop
Leggings - H&M

Städdag!

Ber om ursäkt för att jag inte har skrivit något inlägg förräns nu men som jag sa igår så kom mamma hem till mig idag så vi har hjälpts åt att städa hela min lägeheten så nu är den ren och fin, nybäddat i sängen vilket är de bästa! Sen gjorde vi iordning lunch och mamma färgade håret på mig så hoppas verkligen att de är rödare nu annars blir jag besviken!

Nej nu ska jag ta och börja fixa iordning mig för jag ska jobba till 01 ikväll :( trist men imorgon och på söndag är jag ledig!!!

Restaurang Tiger

Har precis kommit hem från middagen på Tiger med Jessica och Johanna, åt en super god thai rätt önskar att jag hade upptäckt tidigare att thaimat är gott vilket jag bara ha testat en gång då jag va på Sweden Rock tidigare iår :) Vi pratade om en massa saker och blev uppdaterade eftersom vi inte har träffat nåt alls på sistonde eftersom jag har jobbat hela tiden men nu ska jag ta och sätta mig och söka lite jobb innan jag ska hoppa i säng för mamma kommer tidigt imorgon bitti, vid 06:00 typ så ska jag fråga henne om hon vill hjälpa mig att färga håret!

Shoppingsakerna


Deichmann 349kr


Deichmann 349kr


H&M 199kr


H&M 149kr


H&M 39,50kr


KappAhl 199kr

Shoppingfreak

Gick förbi mammas jobb idag när jag ändå skulle till centrum och hann snackade lite skit med henne innan hon va tvungen att börja jobba igen.

Hann shoppa lite innan jag mötte upp Helena och vi gick vidare och shoppade lite mera, har egentligen inte råd med de just nu men jag har varit så shoppingsugen på sistonde så jag passade på nu :)
Blev ett par stövlar, ett par pumps, en klänning, ett par leggings, ett hårband och en ny väska. Ska lägga upp bilder på allting snart ska bara fräscha till mig lite först för jag ska gå och äta middag på Tiger med Jessica och Johanna kl.19:00.


Köpte en god slusch på Petit Four

Läsarfråga

Anonym
Varför uppdaterar du inte din bilddagbok sandra?


Du måste antagligen känna mig eftersom du vet vad jag heter men nu är de så att jag alltid inte har tid eller lust att skriva jämnt i min blogg och nu för tiden så jobbar jag i princip 24/7 så när jag kommer hem sent om kvällarna så har jag inte orken att sätta mig framför datorn och skriva ett blogg inlägg, tyvärr men jag ska försöka bättra mig på den fronten :) och uppdatera lite oftare!

Tack för din fråga!

Centrum besök





Linnen - Gina Tricot
Nitskärp - Punkt Shop
Leggings - Gina Tricot

Såhär ser jag ut idag då, snart ska jag kila ner till centrum för att se om jag hittar något snyggt att ha på mig då jag ska in till stan med några och se Sthlm crusingen på lördag! Några fler som ska dit?

Oh happy day!

Oooooooh jag är så glaaaaaad!!! Men jag tänker inte berätta varför för än är inte allt över utan de är en bit kvar innan jag riktigt kan pusta ut.

Har varit på Farbror idag och ätit lunch med mamma och min storebror (Patrik), tog Farbror egna hamburgare med pommes och bea till, uuuunderbart gott men som vanligt så orkar jag aldrig äta upp allting utan fick lämna halva burgaren :P

Nej nu ska jag ta mig i kragen och börja plugga lite :)


Sony Ericsson W715

Va nere i centrum idag på förmiddagen och köpte mig en ny mobil eftersom den som jag hade innan gick sönder eller rättare sagt ingen hörde mig när jag pratade i mobilen så de va ingen idé att ha den kvar utan de blev en Sonya Ericsson W715 så just nu ligger den på laddning och sen är den klar att börja leka med. Älskar nya elektroniska saker för de är så roligt att göra om allting och göra allt så mycke finare än man hade innan :D

Passade på att köpa ny hårfärg idag också när jag ändå va nere i centrum och jag gick in på Kicks igen och sa att jag inte blev nå nöjd med min hårfärg utan att jag ville att den skulle vara ännu rödare än de jag köpte men de hade dom inte och inte H&M heller så då kilade jag in på ICA istället och till min lycka så hade dom en intensiv röd hårfärg som dom hade sänkt priset på så jag passade på att köpa två stycken på samma gång!!!
Efter mitt lilla centrum besök så kilade jag in på min mammas jobb men hon va inne i kyrkan då (hon är vaktmästare) så jag kila in dit och då va de gudstjänst så de va bara att sätta sig ner i en halvtimma och lyssna på gudstjänsten för att sen kunna prata med mamma och visa min nya fina mobil för henne :)
När jag väl kom ut ur kyrkan så spöregnade de ute vilket gjorde mig nedstämd men jag tog mig i kragen och gick till banken för att skaffa ett nytt bankomatkort, mitt som jag har nu är från stenåldern typ och de går ut nästa år ändå så jag passade på att kila förbi där så nu kommer mitt nya fina bankomatkort hem om 3-5 bankdagar!
Visst har jag varit duktig idag som har hunnit uträtta så många ärenden?

Sony Ericsson W715

SYTYCD

Ska snart ta och hoppa i säng, har precis ätit en bit mockaruta och en toscabit och har druckit en kopp te framför tv:n och kollat på So You Think You Can Dance men hinner inte se klart på hela för jag ska upp tidigt imorgon och åka in till stan imorgon med mamma och äta lunch sen så ska jag iväg och jobba efteråt tyvärr men måste göra de om jag ska få ihop pengar till "jorden runt resan" som jag och Helena ska göra om 1 år och 5 månader!!!

Irland - England

Ber så hemskt mycke om ursäkt för att jag har varit så dålig på att uppdatera min blogg men jag har jobbat dygnet runt känns de som och har haft full upp men nu ska jag försöka bättra mig på den fronten.

Helena har precis gått hem från mig efter att ha varit här och ätit middag och så har jag bakat mockarutor och en toscakaka så efter maten så blev kaffe och fika, mumsigt gott.
Vi har nu suttit och diskuterat en massa om våran tripp som vi ska göra om 1,5 år och ungefär såhär ser våran resplanerare ut, säg till vad ni tycker om ni har några bra förslag på vart man kan åka eller olika sevärdheter.

  • Irland ( ca 1 vecka)
  • Manhattan/NY (ca 1 år) JOBBA
  • Bil till Las Vegas vidare till LA (ca 1 vecka)
  • Lämna bilen i Houston/Texas (ca 1 helg)
  • Mexico (ca 3-4 dagar)
  • Båten till Hawaii (ca 3 dagar)
  • Flyg till NZ (ca 1 vecka) roadtrip
  • Båten till Australiens syd/östkust (ca 1 år) JOBB
  • Båtluffa Indonesien upp till Malaysia (ca 1 månad)
  • Tåget till Thailand (ca 1 månad) KANSKE JOBBA
  • Flyg till Madagaskar (ca 1 veckor)
  • Båten till Mozambique (ca 3 dagar)
  • Tåg/buss till Tanzania, Kenya, Uganda KANSKE VOLONTÄR, Kongo, Central Afrika, Nigeria, Ghana, Guinea, Senegal, Western Sahara, Kanarieöarna JOBBA, Marocko (ca 1 år)
  • Båten till Spanien vidare till Frankrike (ca 3 veckor)
  • Bil till England/London (ca 1 vecka)
  • Flyg hem till Stockholm!!!


CA 3,5 ÅR!!!


RSS 2.0