Sista dagen

Då va vi påt igen :) Nu har jag precis tagit mig i kragen och satt mig vid datorn för att sitta och skriva på examinationen, ja jag vet att jag tjatar men efter idag så ska den vara klar för imorgon ska den vara inlämnad nämligen. Har inte direkt mycke ork/lust till att sitta här men vad ska man göra? Lika bra att få de gjort så kanske man får en ledig kväll iaf :)

Skönt att man inte behöver gå utanför dörren idag, de är tydligen glashalt ute på vägarna nu och bussarna här i Väsby är inställda och går inte pga halkan!


Panik!!!

Måste bara få skriva av mig innan jag kan fortsätta med denhär jävla examinationen igen....
Jag är helt slut i huvvet efter att ha suttit och försökt att skriva och få klart examinationen idag att jag har nästintill gett upp hoppet och känner att jag lika gärna bara kan hoppa av istället för att utsätta mig för dehär :/ Vill verkligen inte få ett Fx eller ett F!! Men samtidigt känns de som att jag inte kan hoppa av nu efter att ha gått mer än 1 år på denhär utbildningen, känns som bortkastad tid och bortkastade pengar då man ändå kommer att ha lån efteråt från CSN som jag måste betala även fast jag inte har gått klart utbildningen. Så de blir väl att ta sig i kragen och skriva klart examinationen, den ska ju trots allt vara inlämnad imorgon men jag känner att paniken ligger precis under huden och har haft några panikattacker under dagen men men bara skaka av sig de och sätta igång igen så får man hoppas på de bästa helt enkelt :)

Tröööött

Har varit vaken i 1 timma nu, skulle upp tidigt idag med för att sätta igång och plugga men när jag satte på tv:n under frukosten så började BB såklart så jag blev tvungen att titta på de. Som tur är är de slut om ca 10 min så då ska jag ta en cigg och sen sätta igång och försöka skriva klart den där hemska examinationen :/
Wish me luck!!!

                                   Liiite svårt att plugga när man har en kelsjuk katt i knät :-)



Jahapp då va de nästa katt då som ska kela



Hahahaha jag har de fan inte lätt, nu får man inte ens sitta på stolen själv :-D



Sorry!!!

Vet att jag inte har skrivit på länge men har haft sjukt mycke att göra på den sista tiden i denhär språkkursen som vi har nu i skolan :/ Blir tokig på hur mycke som ska göras och hur kort tid man har på sig att göra allt också.

Nu sitter jag nämligen hemma hos mina föräldrar ute på landet eftersom lektionen idag blev inställd så jag kunde stanna kvar här för att skriva så fingrarna glöder på min examination som ska vara inlämnad på onsdag. Som tur är så är som sagt lektionerna inställda idag och imorgon så jag är ledig hela veckan förutom inlämningen av examinationen och sen jobbar jag helgen som kommer så man kommer ha ganska fullt upp ändå.
Har tappat motivationen till att skriva på examinationen just nu, har suttit uppe och skrivit sen kl.7, två timmar alltså! Nej, jag får nog ta mig i kragen och fortsätta skriva så jag blir klar med den, ska åka hem nångång under dagen också eftersom jag ska gymma ikväll :) få rensa tankarna lite!



Såhär ser de ut för mig just nu!


RSS 2.0