Dubbelpass idag med!

Jobba dubbelpass idag med så kommer jobba från 09:00-01:00 och hoppas verkligen jag hinner med de sista tåget från Sollentuna annars får man vänta till 03:42 för att åka in till Centralen och ta nattbussen hem därifrån och de vill jag verkligen INTE göra :S så ska nog säga till att jag verkligen vill hinna med de sista tåget annars blire så att jag måste ta nattbussen :/ känns inte direkt någe vidare att behöva göra de!

Nej nu ska jag ta och gå ner till barnen och börja jobba :)

Dubbelpass :/

Jobbade dubbelpass igår först på gamla jobbet (dagiset) och sen på de nya jobbet (personlig assistent) så jag jobbade från 7:30 och fick gå lite tidigare från de andra jobbet så slutade 23:30 och nu idag så började jag klockan 8 på dagiset så snacka om att man är lite seg idag eller?! Även imorgon så kommer jag jobba dubbel pass så kommer jobb från 9-01 kommer i princip sova bort heeela lördagen men de kan jag inte för då ska jag packa och inhandla allting som jag ska ha med till Sweden Rock Festival, åker tidigt tidigt på måndag morgon för på söndag så jobbar jag från 9-16 och sen ska man fira mors dag också så man har inte mycke tid sig :/ ska hinna tvätta upp allting som jag ska ha med oxå, hur ska jag hinna med allting?!?!? Tiden räcker inte till!

Hoppas VERKLIGEN vädret blir bra borta i Sölvesborg så man slipper regn och skit när man är där *håller tummarna*

WCS

Nu är de bråttom måste hinna packa ihop mina saker och fixa iordning mig innan jag ska iväg till Anna för att sen åka till Kungsholmen och dansa WCS :) får se hur de går, aldrig dansat de innan så de ska bli spännande lite nervöst bara.

Ikväll så tror jag att jag har bestämt mig för att stanna hemma och ha myskväll, köpa hem lite onyttiga saker och bara kolla på nån bra film som kommer på tv. Va ute igår och jag skulle gå hem tidigt men så blir de ju aldrig utan kom hem sent som vanligt och så skulle man upp tidigt idag inte undra på att huvudet protesterar :P

21:a maj

Har precis ätit frukost och ska ta och gå och fixa iordning mig lite innan jag ska kila iväg till tåget för att åka och jobba :/ trist att behöva jobba när alla andra är ledig men så är de väl när man har ett sånthär jobb då man jobbar röda dagar och kvällar vilket jag inte tycker om alls! Men gör de nu eftersom jag måste få ihop pengar och genom att jobba röda dagar och kvällar så är de så man får ihop pengar för att klara måndens hyra och räkningar :S
Måste fixa mitt CV nu fan och börja söka nytt jobb eller börja plugga så jag gör något av mitt liv, tänk om man fortfarande bodde hemma vad lätt de hade varit då...!?

Efter jobbet så ska jag förmodligen fika med Hanna eftersom de inte blev av igår, blev försent eftersom jag skulle iväg och fira farfar så vi tänkte ta de idag istället. Så får se om jag orkar de efter jobbet :) men de borde jag göra, inte så ansträngande att sitta på ett fik och snacka lite skit :P

Nu ska jag ta och gå och borsta tänder!

Farfar fyller 90år idag!

Fick en uuunderbar start på dagen idag men tänker inte berätta vad som hände, de håller jag hemligt :)

Tänkte att jag snart ska hoppa in i duschen och börja fixa iordning mig innan mamma kommer och hämtar mig och Partrik för att åka och handla en present till farfar och sen åka vidare till festlokalen i fresta där hela släkten ska fira farfars 90-årsdag!


Personlig assistent

Har haft fullt upp senast jag skrev i bloggen och därmed inte hunnit med att skriva något inlägg men nu tänkte jag uppdatera lite om vad som händer och sker.
Igår och idag så gick jag mina två intropass på mitt nya jobb som personlig assistent och de har varit mycke nytt att ta in och lära sig, hoppas verkligen att jag kommer lära mig allting snabbt och inte göra några fel för mitt första egna pass är nu på torsdag helt själv. Nästa vecka så kommer jag även att jobba på dagsiet som jag jobbade på innan jag började som personlig assistent, onsdagen kommer jag att jobba långpanna eftersom först ska jag jobba på dagiset och sen ska jag vidare och jobba som personlig assistent och dessutom kommer jag att gå upp tidigt nästa morgon för att jobba på dagiset :/ kommer nog vara heeelt slutkörd men jag får in mer pengar och de är de som är huvudsaken!

Får se hur mycke man kommer att hinna uppdatera bloggen nu när man kommer börja jobba mest kvällar och helger som personlig assisten och dessutom så kommer de nog bli väldigt lugna helger för mig framöver vilket kommer vara den största förändringen av dom alla eftersom man kommer jobba då.

10:e maj

Mamma kom och hämtade mig imorse för att ta med mig ut till Nivsta för att bli bjuden på middag av mina kära föräldrar men innan vi åkte så hjälpte mamma mig att städa upp lite eftersom min storebror och hans tjej och hund kommer hem imorgon för min storebror ska operera sitt knä på tisdag, hoppas de går bra för honom.
Efter vi hade städat upp lite så åkte vi ner till centrum för att lämna in mina nya skor som jag köpte igår och som gick sönder sen under kvällen så jag fick ett helt nytt par så hoppas verkligen att domhär håller nu! Sprang in på Clas Ohlson efter de och köpte en stereo och en blompall som jag ska ha på balkongen och göra fint med :)

Grillkvällar

De va full rulle under hela långa dagen igår ändå fram till 03:30 då man kom hem igen. Dagen började med att jag mötte upp Helle nere i centrum för att ta en fika på Wayne's och efter de så gick vi till Farbror för att sitta på uteserveringen och då kom Hanna ner för att göra oss sällskap och Nadia. När vi hade suttit där ett bra tag så fick jag nog och drog med dom in i centrum för att kolla på kläder och skor såklart :P men tyvärr så hittade jag inge :/
När vi va klara så skjutsade Hanna hem mig och jag gjorde mig iordning för att möta upp Jessica i centrum för att handla mat till grillningen hemma hos henne så vi mötte upp Emma efter vi hade handlat för att gå hem till Jessica och börja grilla :) När vi va mätta och belåtna så kom Johanna och Kenta över för att sitta och dricka lite tills jag och Emma skulle gå ner till Magget för att möta upp Tess,Elin och Kicki och de som hände sen på Magget stannar på Magget, haha :D

Nu idag så har jag precis kommit hem från centrum där jag va och shoppade lite med Elaine som jag inte har träffat på ett bra tag eftersom hon pluggar nere i Vadstena så jag hittade en klänning och ett par skor som jag ska ha på mig ikväll då jag ska bort till Elin som ska ha grillning och dricka lite och sen blir de nog förmodligen Farbror senare ikväll :D

Nej nu ska jag ta och äta klart min sallad!


7:e maj

Arbetsintervjuen gick bra igår och jag fick jobbet :D Wohooo! Så jag börjar där den 17:e och 18:e med två introduktionsdagar sen börjar jag jobba själv på riktigt, nervöst! Vill verkligen inte göra något fel de första jag gör men jag tror dom har lite förståelse för de eftersom man är ny och aldrig har gjort de där förut :) hon som jag ska gå introduktionen med va väldigt snäll och trevlig men sånt kan förändras när man kommer till allvaret.

Apropå jobb så är de min sista dag idag på dagiset som jag har jobbat på sen september förra året och kommer vara tråkigt att säga hejdå till alla barnen :( men jag kommer nog komma tillbaks som vikarie om någon är sjuk eller har semester.

Nej nu ska jag ta och fixa ordning mig de sista jag har kvar så jag inte behöver stressa till tåget sen vilket jag gjorde igår och de är inge roligt alls!


Jobbintervju ikväll

Blev ingen promenad igår heller :/ efter jag hade varit iväg och tittat vart jag skulle på jobbintervju igår va jag så trött efter den promenaden så jag tyckte att den fick räcka gott och väl :)
Fick ta stängningen idag på jobbet så jag ska stänga mina två sista dagar på dehär jobbet, inge roligt men sen kommer jag vara ledig. Hoppas att alla barnen går hem i tid idag så jag kan gå halv 6 för när jag kommer hem så är de bara att kasta i sig maten, fräscha upp sig lite och sen iväg på jobbintervjuen. Usch vad nervös jag är inför den, är alltid de men jag hoppas att den går bra och att jag får jobbet!

Slappkväll

Blev varken linedance eller någon promenad igår eller träna, Jessica ringde mig igår och undrade om jag ville med och träna på friskis&svettis men jag skulle inte hinna fram i tid tills passet började så får ta de någon annan dag istället. Däremot efter jobbet så ska jag åka för att se vart jag ska på jobbeintervju imorgon så jag slipper stressa och springa runt som en virren höna, vilket jag alltid gör för jag hittar ta mig fan ingenstans. Hoppas på de bästa att jag får jobbet för annars sitter jag i skiten för då är man arbetslös :/

Får se om jag kommer ut på promenad efter middagen ikväll :) tror ni de?

"Vill man va fin så får man lida pin"

Förstår mig inte på vädret som har varit idag, de har varit så omväxlande med regn och solsken fram och tillbaks men de är fortfarande varmt ute vilket är skönt. Funderar på att skjuta upp promenaden på grund av att vädret är så dåligt och jag har linedance ikväll men den funderar jag på att skippa, i och för sig så är de den sista lektionen denhär terminen och sen är de våravslutning men jag kan skylla på att jag har fått sådana fruktansvärda skavsår så kan knappt gå på fötterna :( "vill man va fin så får man lida pin" och de va verkligen vad jag gjorde idag! Inte värt mödan!
Istället för promenad och linedance så funderar jag på att städa upp här i lägenheten lite om jag orkar :P och sen när man är klar med de så kaaanske vädret spricker upp så man kan ge sig ut på en liten promenad i alla fall.
Vi får se helt enkelt vad jag känner för!


4 dagar kvar!

Känner mig utvilad vilket är skönt när man öppnar på måndagar vilket jag inte brukar vara om jag är ute på lördagar för då kommer jag knappt upp ur sängen på måndagar sen!
Får se hur denhär dagen går då :) ska iväg och dansa linedance efter jobbet sen senare på kvällen men innan dess så kanske man ska passa på att ta fram cykeln och ta sig en liten tur om de är fint väder eller en långpromenad?

Långpromenad på landet

Har precis tagit en lång, varm och skön dusch och ska alldeles strax gå ut på en långpromenad med Fanny!


High School Musical 3

Mamma och jag kollade på High School Musical 3 efter maten som hon hade igår :) Fan vad den va bra, satt nog inte still en enda minut tror jag, De va nog den bästa filmen av dom 3 så jag säger de bara, ett måste att se om man inte redan har sett den!


Övningsköra

Vart ute och övningskört med pappa idag till hans barndomskompis Stefan för att låna en borr av honom sen blev de att vi bara åkte tillbaks hem till mina föräldrar, jag ville åka och shoppa men de ville inte pappa :/ förstår inte så ska ta och tjata lite på mamma när hon kommer hem från jobbet om vi inte kan åka imorgon eller nå sånt och shoppa :P

1:a maj

Hade en väldigt väldigt trevlig valborg igår hemma hos mina föräldrar, några släktingar kom över så de blev mycke dricka, grillning och dans :)

              
    

RSS 2.0