Krogrunda på en söndag

Kvällen började hemma hos Helena igår då vi spelade lite Wii såklart och sen dessutom innan vi skulle ge oss iväg så sjöng vi lite We Sing :)
Vi tog en taxi in till stan och skulle gå på Patricia, jävla rolig taxichaufför vi hade :) För först skulle vi hämta ut pengar vid Slussen så tänkte vi gå ner till Patricia sen för att hinna dircka upp våra cider utan nej då skulle han skjutsa ner oss dit istället men vi hade inte hunnit dricka upp så då åkte vi ut på en liten sightseeing gratis utav honom :D När vi väl kom fram till Patricia så fick vi hans nummer så vi kunde ringa honom sen när vi skulle hem, vilket var jättesnällt utav honom!
Väl inne på Patricia så va de inte så värst mycke folk, inte undra på vi va ute på söndag? Vi tog en drink och dansade lite sen bestämmde vi oss för att ringa våran "privata" taxichaufför och han skjutsade oss till Harry B James men dom skulle stänga ett så vi åkte vidare till Kelly´s istället. Vilket vi ångrade lite senare eftersom de inte va så värst roligt folk där men vi tänkte vi tar någon cider och sen tar vi donken och sen åker vi hem :) och de räckte gott och väl.
Inne på donken däremot så blev både jag och Helena skit förbannade för de var några utländska killar som stod och försökte ragga på oss, inne på donken liksom?? Hahaha, hur patetisk får man bli egentligen? Dom låtsades i alla fall att dom inte kunde någon svenska vilket dom kunde och till och med dom som jobbade där blev irriterade på dom till slut.
När vi ääääntligen hade fått våran mat så ringde vi som sagt våran "privata" taxichaufför :P och så åkte vi hem till kära, underbara Väby  <3 


Wii kväll

Va ledig igår så passade på att kila förbi farmor och farfar en liten stund innan jag gick hem till Helena och skulle äta middag där. Medans Helena gjorde iordning maten så satt jag och sjöng (som singstar) på Wii vilket va lite roligt :) När maten va klar så kom Sofie och gjorde oss sällskap och en stund efter de så kom Therese så började dom dricka, vilket jag inte kunde då jag skulle jobba idag men i alla fall så började vi spela Wii vilket var grymt roligt :D Nästan så man skulle ha spelat in alltihopa, man lät och såg skit rolig ut medans man spelade!
Riktigt roligt kväll tjejer!


Ikväll får man se om man åker över till Mathias en stund, han ska tydligen ha lite folk över och om Emma kommer dit så blir de sista gången vi ses innan hon åker tillbaks till England och fortsätter plugga :(
Däremot blire ingen dricka ikväll heller för jag ska jobba imorgon med och ikväll får de inte blir lika sent som igår :/ va jobbigt att komma upp imorse, haha!


RSS 2.0